Novi VIDI 321: Case Modding s pilom u ruci

Novi VIDI 321: Case Modding s pilom u ruci

Što pokloniti ovog Božića?

Vodič za case modding, usporedni test ANC slušalica, božićni palac za kupnju hardvera, snimanje FPV dronom u redakciji Vidija...

U novom broju časopisa VIDI br. 321 za prosinac pronaći ćete obilje prilično raznovrsnih sadržaja, među kojima su božićni palac gore za blagdansku kupnju hardvera podijeljenog u 7 kategorija, usporedni test slušalica s tehnologijom poništavanja buke, priča o entuzijastima letenja i snimanja FPV dronom na primjeru snimanja "one-take" videa u redakciji Vidija, usporedni test dviju AM5 PC konfiguracija te glavna tema broja, odnosno detaljna radionica za slaganje steampunk PC custom kućišta.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

 

TEMA: MODDING PC kućišta

 

1.jpg

Zabili smo se duboko u Vidilab s jednom misijom, napraviti uber cool Steampunk kućište u našoj case modding radionici. Malo brušenja, savijanja cijevi i nekoliko Thermaltake komponenti, i na stolu nam je iz dima izronilo impresivno kućište.

 

TEMA: snimanje FPV dronom

 

21.jpg

Legenda FPV scene u Hrvatskoj IronicGti posjetio je redakciju Vidija gdje smo na primjeru preleta kroz naše prostore proučili koje su najbitnije stvari kod video snimanja malim brzim dronovima u skučenim prostorima.

 

Palac gore za kupnju - božićni specijal

 

3.jpg

Tradicionalni Vidijev vodič za kupnju pomoći će vam da se lakše snađete u ponudama domaćih trgovina kako vas netko ne bi preveslao.

 

TEST AMD AM5 konfiguracija

 

4.jpg

Od prve generacije Ryzen procesora AMD je napravio veliku pomutnju na tržištu procesora i poništio dugogodišnju dominaciju Intela. U velikoj smo temi testirali nove generacije AM5 procesora u nabrijanim računalnim konfiguracijama.

 

HARDVER TEST: Sapphire Nitro RX6550 XT

Nitro+ verzija RX6650 XT grafičke kartice bazirane na AMD tehnologiji donosi odlične performanse u mainstream segmentu. Unatoč zanimljivim tehnologijama, kartice su i dalje žrtve visokih cijena hardvera koje im umanjuju privlačnost.

 

Usporedni test: Noise Cancelling slušalice

 

5.jpg

Usporedili smo 7 ponajboljih ANC slušalica na hrvatskom tržištu i saznali koje najbolje poništavaju okolnu buku i donose odličan zvuk.

 

Hardver test: DJI Osmo Action 3

 

9.jpg

Nova DJI-jeva kamera uvijek je spremna za akciju i riješila je sve probleme koje je imao ACtion 2 pa je stoga zasluženo dobila "vruću" medalju "VIDI Hot Stuff".

 

VIDI X radionica: VIDI X - "Tihi alarm"

 

10.jpg

Ultrazvučni senzor udaljenosti iskoristili smo kao senzor koji u suradnji s VIDI X mikroračunalom detektira prisutnost u prostoriji.

 

PC Play recenzija - God of war: Ragnarok

 

71.jpg

Jedna od najjačih ekskluzivnih franšiza za PlayStation je zasigurno God of War. Novi nastavak je ujedno i jedna od najboljih videoigara 2022. godine.

 

Programiranje: Razvoj Linux aplikacija u Visual Studiju

 

8.jpg

Pogledajte kako se dva ljuta neprijatelja odlično slažu i surađuju u razvoju Linux aplikacija u Microsoftovom Visual Studiju.

 

U sve to u novom Vidiju možete pronaći obilje vijesti, hardverskih i softverskih recenzija, a broj zaključuju tradicionalni VIDI doktor i kolumna našeg Space Geeka Maka.

VIDImo se!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 321: Case Modding s pilom u ruci - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.