Novi VIDI 325 na kioscima: otkrijte najbolja gaming računala za 1000 eura!

Novi VIDI 325 na kioscima: otkrijte najbolja gaming računala za 1000 eura!

Kako je izrađen prvi hrvatski 3D crtić? Kakvo računalo možete dobiti za oko 1000 eura? Kako radi PlayStation VR2?

U novom broju časopisa VIDI br. 325 za travanj 2023. donosimo vam obilje zanimljivih tema, među kojima dominira test PC računala za 1000 eura.

Pokušali smo otkriti kakve ćete konfiguracije dobiti za tu količinu novca, što s njima možete raditi i kakve ćete igre i u kojoj kvaliteti igrati.

 

1.jpg

Testirali smo i novi Sonyev headset za virtualnu stvarnost PlayStation VR2, kako bismo vam otkrili je li doista drastično bolji u odnosu na "jedinicu", a imamo i izvještaj sa sajma MWC 2023. u Barceloni, na kojem smo mogli vidjeti najnovije mobilne tehnologije.

 

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Tema broja: Desktop računala za 1000 eura

 

2.jpg

Isprobali smo i testirali što se može dobiti na hrvatskom tržištu unutar psihološke granice od oko 1000 eura. Pročitajte koji hardver se nudi i kakve performanse dobijete.

 

Hardver tema: Veliki pregled i test PC memorija

 

4.jpg

Donosimo vam pregled tehnologija koje stoje iza M.2 SSD i novih RAM modula te test matičnih ploča, diskova i radne memorije.

 

Hardver test: PlayStation VR2

 

8.jpg

Na hrpi igara testirali smo novu inačicu PlayStation headseta za virtualnu stvarnost koji donosi napredak u svim područjima te iskorištava punu snagu Sonyeve konzole nove generacije. Gotovo smo poželjeli ostati zauvijek u virtualnom svijetu.

 

Hardver: Asus zenbook 17 FOLD OLED

 

6.jpg

Test zanimljivog prijenosnog računala iz Asusa koje ima inovativan hibridni dizajn, OLED ekran i još dosta novih zanimljivih tehnologija koje ga čine doista nečim posebnim.

 

Reportaža: MWC Barcelona 2023

 

5.jpg

Mobile World Congress u Barceloni ove je godine ponovno u velikom broju okupio mobilne lidere, a njihove novitete upoznajte kroz našu reportažu.

 

VIDI X radionica: Što kriju touch pinovi i kako napraviti sintesajzer

 

7.jpg

U novoj VIDI X radionici naučite kako iskoristiti touch pinove za razne zabavne i korisne primjene.

 

Kako se proizvodi 3D animirani film

 

3.jpg

Zavirili smo iza kulisa hrvatskog 3D animiranog filma Cvrčak i mravica. Koje su faze razvoja filma, koje se tehnologije, softver i hardver koristi te kako teče produkcija saznali smo na primjeru domaćeg hita i iz razgovora s autorima.

 

PC Play: Recenzija Horizon: Call of the Mountain

 

10.jpg

Jedna od najpopularnijih igara za PS5 Horizon Forbidden West, dobila je nastavak u vidu VR2 igre Call of the Mountain. Sony je uspješno spojio vizuale i gameplay Horizona s VR iskustvom.

 

Programiranje: Datawarehouse vs. Datalakehouse

 

9.jpg

Spremanje i upravljanje podacima među najvažnijim su stavkama svake organizacije, a mi vam donosimo ključne značajke i razlike za dva popularna načina skladištenja.

 

Osim ovoga, u časopisu ćete pronaći i obilje svježih vijesti iz tehnološkog i znanstvenog svijeta, kolumnu našeg Maka, testove zanimljivih novih pametnih telefona i druge uzbudljive sadržaje.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 325 na kioscima: otkrijte najbolja gaming računala za 1000 eura! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.