VIDI 329/330: e-čitači i gaming laptopi - 5.0 out of 5 based on 1 vote
VIDI 329/330: e-čitači i gaming laptopi

VIDI 329/330: e-čitači i gaming laptopi

U dvobroju Vidija za kolovoz i rujan 2023. donosimo vam odlične ljetne i jesenske teme za koje smo sigurni da će vam biti jako zanimljive. Nakon duže vremena odlučili smo testirati najbolje e-čitače koji se mogu naći na našem tržištu, kako bismo vam demonstrirali da je čitanje i dalje "in" te da nove tehnologije omogućuju čitanje e-knjiga na nikad bolji način.

1
Ako vam je gaming u pokretu važniji od čitanja knjiga, tu je hardverska tema u kojoj smo recenzirali odlične prijenosnike, a ako još uvijek tražite idealni tech studij, nudimo vam pogled u nekoliko posebno zanimljivih programa koje nude domaću fakulteti i učilišta.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

Usporedni test: Sedam e-čitača s našeg tržišta

99 

Na usporednom testu sukobili smo etablirana imena s novim igračima na tržištu i odabrali najbolje i najisplativije e-čitače. Spakirajte biblioteku i uživajte u e-ink ekranima

 VIDI.EDU

 4

U tradicionalnom prilogu posvećenom tech edukaciji predstavili smo koja temeljna znanja i dodatne vještine nudi vodeći hrvatski fakulteti i učilišta te što od mladih stručnjaka očekuju poznate domaće tvrtke.

HARDVER TEMA: Test gaming laptopa

3

S vrlo saturiranog tržišta gaming prijenosnih računala odabrali smo četiri atraktivna modela koji su preslika trenutačne ponude ovog segmenta. Proučite naš detaljni test i provjerite što se trenutačno nudi od kombinacija procesora, grafičkih kartica i ostalih komponenti za igranje u pokretu.

Palac gore za jesenske hi-tech spravice

 2

Tražite li atraktivne gadgete za kasno ljeto ili vam treba pouzdani uređaj za radnu jesen, prolistajte naše preporuke kroz osam zanimljivih kategorija i pronađite svoje favorite.

 Stigao AMD mainstream GPU

 5

AMD je predstavio Radeon RX 7600 grafičku karticu koja zauzima srednji cjenovni segment, a u Vidilabu smo testirali koliko FPS-a možete dobiti iz nove kartice.

 Recenzija: Samsung Odyssey OLED G9

 6

U Vidilabu smo testirali ogromni 49 inčni Samsungov gaming monitor koji ima QD-OLED panel i visoku frekvenciju osvježavanja od čak 240 Hz. Proveli smo Samsung giganta kroz standardne testove da vidimo kako se snalazi u realnim scenarijima.

Vidi X radionica: Programiranje igre Pub kviz za Vidi X

Iskoristili smo naše mikroračunalo i spojili učenje i igru kroz programiranje "Pub kviz" igre. Uz učenje programiranja, možete osvježiti znanje iz različitih predmeta.

PC PLAY: Final Fantasy XVI

8

Intrigantniji i mračniji Final Fantasy otvara novo poglavlje u jednom od najpoznatijih gaming serijala. Japanski RPG glavni je fokus stavio na odličnu priču, a mi smo provjerili kakav je gameplay.

Osim ovih sadržaja, u novom Vidiju ćete pronaći i brojne tehnološke i znanstvene vijesti, VIDI doktora, hardverske i softverske recenzije, čak dvije teme o programiranju, a broj zaključuje tradicionalna Makova svemirska kolumna.
VIDImo se u listopadu!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDI 329/330: e-čitači i gaming laptopi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.