HONOR na IFA-i predstavlja konceptualni telefon koji će biti spoj tehnologije i mode

HONOR na IFA-i predstavlja konceptualni telefon koji će biti spoj tehnologije i mode

HONOR je za 1. rujna u 10 sati ujutro najavio prezentaciju na poznatom sajmu IFA u Berlinu. Predstavit će, kako navode, konceptualni telefon koji ruši granice između tehnologije i mode. 

Ususret IFA-i 2023, koja počinje ovoga petka, HONOR najavljuje najnoviju suradnju s TIME 100 i poziva sve zainteresirane na raspravu TIME Lifestyle of Tomorrow. Kroz raspravu će se istražiti konvergencija tehnologije, mode, održivosti i životnog stila.

Timeposter.jpg

Kako je razvoj tehnologije promijenio životni stil ljudi? Kako tehnologija preoblikuje buduću modu i stil života? Koje su mogućnosti za budući stil života uz spajanje tehnologije i mode? Kao teaser za IFA-u 2023, sva su navedena pitanja HONOR-u omogućila napraviti novi korak u spajanju tehnologije i mode.

Teaser video njihove prezentacije možete pronaći na sljedećim društvenim mrežama: Instagram, Twitter/X i Facebook

U njemu prikazuju pregled nekolicine kreativaca u industriji koji su udružili snage s HONOR-om, fokusirajući se na to kako tehnologija oblikuje životni stil i što pokreće životni stil sutrašnjice. 

Giles Deacon (Couture dizajner u Giles Deacon Group), Bram Van Diepen (direktor dizajna u BURBERRY Menswear) i Anne-Marie Tomchak (novinarka, televizijska voditeljica i bivša urednica časopisa Vogue) govornici su koje je HONOR posebno istaknuo.

Više informacija o HONOR-ovoj Keynote prezentaciji na ovogodišnjoj IFA Berlin konferenciji pronađite na sljedećoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR na IFA-i predstavlja konceptualni telefon koji će biti spoj tehnologije i mode - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.