Google službeno predstavlja Pixel 8 na događaju 4. listopada

Google službeno predstavlja Pixel 8 na događaju 4. listopada

Brzo se približavamo sezoni hardvera za pamćenje. Dan nakon što je Apple službeno odredio datum otkrivanja serije iPhone 15 telefona, Google je zasadio svoju Pixel zastavu.

Najnovija verzija njihova vlastitog mobilnog uređaja trebala bi se prvi put pojaviti 4. listopada u New Yorku. Na događaju će gotovo sigurno predstaviti nadolazeći Pixel 8 i Pixel 8 Pro, nakon što je na događaju I/O najavljen Pixel 7a i prvi preklopni uređaj tvrtke Google, Pixel Fold.

Ako prošlost bude mjerilo (a obično jest), vidjet ćemo niz novog hardvera na godišnjem jesenskom događaju Made by Google, koji će također uključivati najnoviji nosivi uređaj tvrtke, Pixel Watch 2. Prošlogodišnji Pixel Watch zadobio je mješovite dojmove, ali je općenito dobro ocijenjen kao Googleov prvi pravi uređaj sa sustavom Wear OS. Mnoge pozitivne značajke uređaja bile su izravna posljedica akvizicije tvrtke Fitbit od strane Googlea 2019. godine.

U međuvremenu, nakon malo klimavog početka, Googleova linija telefona prošla je transformaciju od 2021. godine kada je Pixel 6 označio radikalan pomak za tu liniju, s novim premium dizajnom, poboljšanom optikom i vlastitim čipom Tensor. Procurene informacije već su se počele pojavljivati, uključujući rane slike uređaja (izgleda vrlo slično kao Pixel 7) i informaciju da će Tensor G3 čip imati devet jezgri te biti izgrađen na Arm Immortalis arhitekturi.

Što se tiče ostalih očekivanja, Pixel Tablet neće dobiti ažuriranje, iako je prošlo dosta vremena otkako smo vidjeli značajna ažuriranja za Nest/Home liniju. Čini se da je tvrtka stavila manji naglasak na pametne kućne proizvode, pa bi ovo mogla biti prilika da se to na neki značajan način ispravi.

Događaj započinje u 15 sati po lokalnom vremenu i moći ćete ga gledati uživo na YouTubeu. Kao i obično, mi prenosimo sve informacije čim ih objave.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Google službeno predstavlja Pixel 8 na događaju 4. listopada - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.