VIDI 331: Novi broj: Preklopni mobiteli i Back to School laptopi - 5.0 out of 5 based on 1 vote
VIDI 331: Novi broj: Preklopni mobiteli i Back to School laptopi

VIDI 331: Novi broj: Preklopni mobiteli i Back to School laptopi

Testirali smo ponajbolje preklopne telefone, pronašli najbolje laptope u tri cjenovne kategorije i istražili koje programe donose popularni hrvatski IT fakulteti i učilišta. 

U novom broju časopisa VIDI br. 331 donosimo mnoštvo zanimljivih tema među kojima izdvajamo testove odličnih preklopnih pametnih telefona, koji danas postaju sve popularnija kategorija mobitela, izvještaj s Imfobip Shift konferencije na kojoj smo imali priliku razgovarati s ocem Dooma, testove najnovijeg Appleovog pametnog telefona i sata, kao i pregled najboljih prijenosnika za 500, 700 i 1000 eura, koji bi trebali zadovoljiti ukuse i potrebe većine korisnika koji ih koriste za školovanje i posao.

Iz sadržaja novog broja izdvajamo:

 2_1_1.jpg

Hardver tema: Preklopni mobiteli

1_1_1.jpg

Iako se tako ponekad čini, preklopni mobiteli nisu više novost u svijetu tehnologije. Odlučili smo testirati nekoliko novih modela koji su zastupljeni na našem tržištu.

Vidi.EDU

3_1_1.jpg

Veliki tradicionalni pregled popularnih hrvatskih IT fakulteta i učlilišta budućim studentima predstavlja future-proof studijske programe i dodatne prednosti svake od obrazovnih institucija

Hardver tema: Budget laptopi za studente i učenike

4_1_1.jpg

Jesen je stigla, nova školska i akademska godina je počela. Ako vam treba novi prijenosnik za rad, odabrali smo nekoliko predstavnika u tri cjenovne kategorije: od 500, 700 i 1000 eura.

FOKUS: Infobip shift

5_1_1.jpg

Na trećoj Shift konferenciji u Zadru ulovili smo legendu gaming industrije Johna Romera i pitali ga sve što nas zanima o stvaranju Dooma, Wolfensteina i čitavog FPS žanra videoigara.

Hardver recenzija: Apple iPhone 15 Pro Max

6_1.jpg

Testirali smo najnoviju uzdanicu Applea u svijetu mobilne telefonije. Saznajte što je sve novo u iPhone 15 seriji osim USB-C priključka.

VIDI X radionica: Programiranje Pametne košarke

7_1.jpg

Iskoristili smo naše mikroračunalo i spojili učenje i igru kroz programiranje pametne stolne košarke za dvoje. Nakon duge sesije učenja, uzmite predah i nabacite hakl.

PC Play recenzija: Baldur's Gate 3

8_1.jpg

Baldur's Gate 3 je po mnogima u online kuloarima igra godine, stoga ju je bilo nemoguće izostaviti s popisa za PC Play recenziju. Saznajte što o njemu misle naši stručni gameri.

Hardver test: AMD Radeon 7800XT

9.jpg

Ekskluzivni VIDILAB test nove Radeon kartice srednje klase temeljene na RDNA3 arhitekturi i Navi32 procesoru koja se natječe s Nvidia RTX 4070 karticom i dolazi sa 16 GB videomemorije.

Hardver test: Apple Watch Series 9

10_1.jpg

Isprobali smo novu generaciju Appleovog pametnog sata koji donosi poboljšanu senzoriku za praćenje zdravlja i aktivnosti.

Programiranje: Programski jezik GO

otvor_go.jpg

Isprobali smo Googleov "mainstream" za programere koji bilježi kontinuirani rast popularnosti.

Osim ovih tema, priča i testova, u novom Vidiju ćete pronaći i obilje novih vijesti iz svijeta tehnologije, znanosti i regije, hardverske i softverske recenzije, kao i naše uobičajene rubrike koje uključuju Vidi doktora i Makovu svemirsku kolumnu.

VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDI 331: Novi broj: Preklopni mobiteli i Back to School laptopi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.