Novi VIDI 334: Predviđanja za tehnološku 2024. godinu

Novi VIDI 334: Predviđanja za tehnološku 2024. godinu

Što nas čeka u ovoj tech godini, koji monitor odabrati za igru i posao, koji hardver je pokupio Vidijeve medalje za izvrsnost u 2023.

U novom broju časopisa VIDI za siječanj 2024. donosimo vam predviđanja hrvatskih tehnoloških stručnjaka o trendovima koji nas čekaju u ovoj godini. Pored toga u časopisu ćete pronaći recenzije zanimljivog hardvera, kao i veliki test najboljih monitora za zabavu, posao i kreativu, kao i brojne druge teme i testove.

1_2_1.jpg

Iz sadržaja novog broja časopisa VIDI br. 334 izdvajamo:

TEMA: Novogodišnje tech odluke

5_1.jpg

"Pogledali" smo u budućnost i odabrali tehnologiju koja će biti aktualna u nadolazećoj godini, ali i koja će vam potencijalno pomoći u realizaciji vaših odluka.

Hardver tema: Koji monitor odabrati?

2_2_1.jpg

Donosimo vam pregled tehnologija koje su ključne za kvalitetan gaming monitor, a koje za uredski. Tu su dakako i monitori za kreativce. Uz to, testirali smo i sedam modela među kojima će svatko pronaći ponešto za svoje potrebe.

Fokus: VIDI X na CS ME U Tennesseeju

3_2_1.jpg

Moćno VIDI X mikroračunalo se iz dana u dan pojavljuje u sve više škola diljem SAD-a, a ovom prilikom se našlo i na sajmu Computer Science Momentum Expedition u Nashvilleu.

Info Game Job Novska

4_2.jpg

Hrvatske startup tvrtke za izradu igara predstavile su na čemu rade, kao i otkrile tajne svog zanata na okupljanju u inkubatoru PISMO u Novskoj. Glavni cilj sajma bio je spojiti tvrtke s potencijalnim zaposlenicima, ali i investitorima.

Tema: Pregled nagrađenog hardvera

6_1_1.jpg

Među stotinama uređaja koji svake godine prođu kroz testni laboratorij VIDILAB-a, samo najbolji zasluže medalje kao što su Grand Prix, Best Buy i VIDI preporuka. Na jednom mjestu predstavili smo ih sve iz 2023.

Tema: CEO Predictions

otvorna.jpg

Zasjeli smo s liderima vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki koji su nam u kratkim crtama predvidjeli trendove i novitete u industriji u nadolazećoj godini, ali i što očekuje njihove tvrtke u 2024.

Recenzija: Seestar s50 pametni teleskop

7_1_1.jpg

Ekskluzivno smo dobili na test pametni teleskop kojeg treba samo postaviti na polje s dobrim pogledom na nebo i upaliti odgovarajuću aplikaciju. Sve ostalo će odraditi teleskop.

PC Play recenzija: The Finals

8_2_1.jpg

The Finals je trenutno najvruća roba u svijetu pucačina. Svi ga žele igrati, a mnogi ga smatraju i FPS-om koji bi mogao poljuljati standardno popularan Call of Duty na tronu žanra. Saznajte što su bivši developeri Battlefielda zakuhali i je li vrijedno vašeg vremena.

Hardver recenzija: Acer Swift Edge 16

9_1.jpg

Testirali smo iznimno tanak i vrlo lagan laptop kojeg krasi izniman 16-inčni OLED ekran, a vrhunske performanse mu omogućuje najnoviji AMD-ov procesor Ryzen 7 7840U s integriranim grafičkim čipom Radeon 780M i naprednim AI mogućnostima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi VIDI 334: Predviđanja za tehnološku 2024. godinu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.