S23 telefoni će dobiti Galaxy AI značajke krajem ožujka

S23 telefoni će dobiti Galaxy AI značajke krajem ožujka

Samsung je objavio u srijedu da će AI značajke Galaxy S24 stići na prošlogodišnje telefone (uključujući preklopne) i tablete krajem ožujka.

U siječnju je Sam Rutherford s portala Engadget izvijestio da će AI paket uskoro biti dostupan na Galaxy S23 seriji, Z Fold 5, Z Flip 5 i Tab S9. Današnja najava čini tu listu uređaja službenom, dodajući precizniji vremenski okvir dolaska krajem ožujka 2024.

Ta skupina uređaja iz 2023. primit će ažuriranje softvera idućeg mjeseca s AI značajkama iz serije S24. To uključuje AI trikove temeljene na komunikaciji poput Chat Assist (prilagođava ton poruke i prevodi poruke), Live Translate (prevodi u stvarnom vremenu glas i tekst) i Interpreter (prijevod s ekrana na razdvojenim pločama za razgovore uživo).

007-handson-galaxy-s24ultra-titaniumgray-note-assist_2_1.jpg

Također će dobiti AI značajke temeljene na produktivnosti poput Circle to Search (traži bilo što na zaslonu crtanjem kruga oko toga), Note Assist (oblikovanje, sažeci i prijevodi bilješki), Browsing Assist (sažeci vijesti) i Transcript Assist (transkripcija i sažetak snimki sastanaka).

Na kraju, AI značajke temeljene na slici koje dolaze na te uređaje uključuju Generative Edit (preoblikujte snimke, premještajte subjekte ili ih obrišite i zamijenite), Edit Suggestion (preporučeni popravci slika) i Instant Slow-Mo (generiranje dodatnih okvira za pretvaranje standardnog videa u slow-motion).

006-handson-galaxy-s24ultra-titaniumgray-note-assist_2_1.jpg

Cijela lista uređaja koji će primiti ažuriranje počevši od ožujka uključuje Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Tab S9. No, Samsung navodi da možete očekivati da će im se kasnije pridružiti još uređaja. "Ovo je tek početak Galaxy AI, jer planiramo dovesti iskustvo na preko 100 milijuna korisnika Galaxy uređaja tijekom 2024. i nastaviti inovirati načine korištenja neograničenih mogućnosti mobilne AI", napisao je predsjednik Samsunga TM Roh u priopćenju za medije.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

S23 telefoni će dobiti Galaxy AI značajke krajem ožujka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.