Proizvođač igara Ubisoft gradi tematski park u Aziji

Proizvođač igara Ubisoft gradi tematski park u Aziji

Izdavačka kuća za računalne i video igre sa sjedištem u Francuskoj, Ubisoft, objavila je kako gradi svoj tematski park u Kuala Lumpuru u Maleziji. Procjenjuje se da će zavšetak radova i otvaranje samog parka biti do 2020. godine.

Najavili su kako će njihov tematski park biti površine 10.000 četvornih metara i da će se bazirati na njihovim najpopularnijim serijalima. Razlog gradnje u ovoj državi može biti i činjenica da je Malezija, prema istraživanju Svjetske turističke organizacije iz 2014. godine, bila druga najposjećenija zemlja u Aziji, .
"Tematski park će sadržavati vožnje, predstave i druge atrakcije bazirane na Ubisoftovim igrama i karakterima" - izjavili su predstavnici iz Ubisofta, prenosi CNet.
Nisu rekli o kojim će se igrama raditi ali se može pretpostaviti da će jedna od njih biti Rabbids Time Machine ride koja se pojavljuje u Futuroscope tematskom parku u Francuskoj, a koja je prošle godine dobila nagradu za najbolju atrakciju. Bit će zanimljivo vidjeti koje će igre biti izabrane za tematski park (kao Far Cry ili Prince of Persia) i kako će ih ukomponirati. Za sada, nažalost, nema nikakvih najava za otvaranje ovakvog parka u Europi.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Proizvođač igara Ubisoft gradi tematski park u Aziji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.