Xbox dobiva opciju kompatibilnosti untarag s ažuriranjem u studenom

Xbox dobiva opciju kompatibilnosti untarag s ažuriranjem u studenom

Microsoftova konzola Xbox One, koja je nedavno dobila svoj novi Elite bundle sa lunarno-bijelim bežičnim kontrolerom, uskoro dobva novo ažuriranje kojim će dodatno poboljšati iskustvo gaminga. 

Novo ažuriranje predstavlja potpuno izmjenjeni Xbox One (izašao 2013.), pružajući najbrže i najdruštvenije iskustvo Xboxa do sad, navodi Mike Ybarra, direktor za upravljanje programom Xboxa. Redizajn je inspiriran komentarima od strane korisnika te će omogućiti igranje Xbox 360 igara na Xbox Oneu, bez ikakvih dodatnih troškova. Ova opcija omogućava igranje preko 100 igara sa 360-ice na One-u i sve popratne detalje kao što su screenshot, streamanje i game DVR, navodi službena stranica. Tu je još i novi "vodič" (Guide) koji će sa jednom tipkom pružiti brži pristup ulasku i izlasku iz aplikacija, redizajnirani Home i OneGuide koji predstavlja jednu lokacije za filmove, televiziju i video aplikacije.
Također, uvodi se novi odjel Community, kako bi se povećala društvena interaktivnost.
Novi Xbox One Expierience pruža opciju kompatibilnosti unatrag, opciju koju su korisnici najviše tražili. Među njima je i post-apokaliptični FPS Borderlands. Ovaj maisvan update očekuje se početkom studenog.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xbox dobiva opciju kompatibilnosti untarag s ažuriranjem u studenom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.