Samsung Galaxy Fold 2 stiže s ekranom osvježenja 120 Hz i podrškom za S Pen olovku

Samsung Galaxy Fold 2 stiže s ekranom osvježenja 120 Hz i podrškom za S Pen olovku

Sve je više glasina oko nasljednika prvog Samsungovog preklopnog telefona Galaxy Folda koji bi se navodno trebao predstaviti zajedno s novom Note serijom u uobičajenom terminu početkom kolovoza.

Od najznačajnijih noviteta, Samusng Galaxy Fold 2 trebao bi imati Super AMOLED ekran s osvježavanjem od 120 Hz. To nije jedina veća stvar oko ekrana. U rasklopljenom načinu novi preklopni adut navodno će imati dijagonalu od 7,59 inča što je također pomak u odnosu na 7,3'' kod originalnog Folda. Telefon bi od Samsung Galaxy Z Flipa trebao preuzeti ultratanko staklo, a govori se o rezoluciji od 2213 x 1689 piksela. Kod zaklopljenog uređaja vanjski ekran imat će veliku dijagonalču od 6,23'' s neobičnom rezolucijom od 2267 x 819 piksela i uobičajnijim osvježavanjem ekrana od 60 Hz.
Taj će ekran kao i glavni imati rupu za selfie kameru. Upgrade bi trebale dobiti i glavne kamere. Predvodit će ih 64 MP senzor uz 12 i 16 megapikselne pomoćnike, što je slično S seriji. No, s obzirom na poplavu broja kamera, može se očekivati da će ovaj broj još narasti. Telefon će navodno imati podršku za S Pen olovku, što nije čudno s obzirom na veličinu. Imat će i podršku za 5G mreže, a bitna stavka je i stotinjak dolara niža, iako još uvijek iznimno visoka cijena nešto ispod 1900 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Fold 2 stiže s ekranom osvježenja 120 Hz i podrškom za S Pen olovku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.