Phanteks najavio Mini XL DS kućište dualnog sustava

Phanteks najavio Mini XL DS kućište dualnog sustava

Phanteks predstavlja novu verziju svog Enthoo Mini XL kućišta, sa zanimljvim mogućnostima.

Njihov novi model kućišta zove se Enthoo Mini XL Dual System te omogućava stavljanje dva sustava u jedno kućište, s jednim napajanjem za oba sustava. Dva sustava mogu raditi kompletno nezavisno jedno o drugom, zahvaljujući kućištu koje dolazi s predinstaliranim kompanijinim Power Splitterom i Mini ITX upgrade kitom. Zbog dva sustava, Mini XL dolazi i s dva seta I/O tipki; jedna smještena na vrhu, a druga naprijed.

Dimenzije ovog super micro kućišta iznose 260 mm x 550 mm x 480 mm (W x H x D) i podržava microATX i miniITX matične ploče, navodi službena stranica proizvoda.

MiniXL 3Što se tiče ekspanzije i pohrane, dolazi s pet slotova i sadržava dva HDD kaveza, ukupno posjedujući mjesta za šest 3,5-inčne HDD-ove. Što se tiče SSD-ova, ima mjesta za osam SSD-ova i tri 5,25-inčna optička drivea.

Za grafičku karticu ima mjesta do 289 mm, dok je za CPU cooler podržano do 215 mm.

MiniXL 12
Kućište podržava i zračno i vodeno hlađenje, dodajući kućištu seven-fan PWM control hub, mjesta za instaliranje pumpe, radijatora itd. Ukoliko će korisnik koristiti 120mm ventilatore, tada mu se pruža mogućnost instaliranja čak 13 ventilatora; dva naprijed, tri na vrhu, jedan na stražnjem dijelu, tri na dnu, dvije sa strane i u području HDD kaveza. Ako će se odlučiti za 140mm ventilatore, tada ostaje mjesta za njih šest. Za vodeno hlađenje podržani su 120 mm i 140 mm radijatori. 

Na prednjoj I/O strani ima utore za dva USB 3.0, mikrofon i slušalice, dok bočni panel ima transparentni prozor.

MiniXL 10

Službeni datum izlaska nije objavljen, no najavili su da će doći negdje tijekom ovog mjeseca, po cijeni od 210 dolara (oko 1.516 kn po današnjem tečaju).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Phanteks najavio Mini XL DS kućište dualnog sustava - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.