MSI-jev Interceptor DS300 gaming miš dolazi s LED DPI indikatorom

MSI-jev Interceptor DS300 gaming miš dolazi s LED DPI indikatorom


Novi MSI-jev miš DS300 proširuje liniju miševa namijenjenih gamerima.

Sve je veći rast gaming industrije putem eSports natjecanja, što prate i proizvođači hardvera koji svojim proizvodima ciljaju na gaming populaciju. Nakon zadnjeg predstavljenog MSI-jevog proizvoda gamerima u obliku matične ploče Gaming Carbon sredinom ovog mjeseca, sada predstavljaju i gaming miš.

Izrađen je od izdržljivog materijala za dugotrajne gaming sesije, dolazeći s OMRON switchevima i 1,8m pletenim kablom s pozlaćenim USB konektorom za što bolju izdržljivost.

DS300 2

Sadrži 8200 DPI laserski senzor kojeg je moguće prilagođavati u hodu, dok crvena LED indikatorska svjetla na lijevoj strani pokazuju aktivnu postavku DPI-a. Gaming logo zmaja je osvijetljen s RGB LED-om, a korisnik može izabrati i bilo koju boju u rasponu od 16,8 milijuna dostupnih boja. Također, moguće je i dodatno opteretiti ili olakšati težinu s tri utega od 4,5 grama.

Bočne strane su gumirane kako bi spriječile isklizanje i povećale kontrolu. Uključen je i njihov Interceptor DS300 softver kojim korisnik dobiva potpunu kontrolu nad programiranjem svih šest tipki, snimanjem makroa, profila itd. Omogućeno je četiri profila za igre, uključujući opcije DPI-a, makroe i pozadinskog osvijetljenja, navodi službena stranica.

DS300 3

Dimenzija miša koji dolazi u crnoj boji iznose 125 x 81 x 43mm, dok je težina oko 150 do 153 grama. Informacije o cijeni i dostupnosti ovog miša još nisu objavljene.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI-jev Interceptor DS300 gaming miš dolazi s LED DPI indikatorom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.