EnGenius predstavlja EPG5000 Dual Band IoT Intelligent Cloud Gateway

EnGenius predstavlja EPG5000 Dual Band IoT Intelligent Cloud Gateway

EPG5000 ima ugrađeni 4-portni gigabitni switch pogodan za brzo prebacivanje velikih datoteka i povezivanje uređaja za kućnu zabavu kao što su HD televizori, playeri za Blu-ray, set-top uređaji i igraće konzole na kućnu mrežu.

Uređaj koji preporučuje Conrad Tekkie – Conradova tehnička podrška, omogućit će prijenos datoteka ili streaming videa bežičnom vezom brzinom do 1.300 Mb/s na 5 GHz i do 450 Mb/s na 2,4 GHz.

Inno man seal Preporuka

Na raspolaganju je nekoliko značajki za zaštitu mreže od neovlaštenog pristupa i korištenja, poput WPA/WPA2 enkripcije i SPI vatrozida, pomoću kojeg se može zapriječiti pristup malveru i drugom zlonamjernom softveru. Tu su i filter MAC adresa, kako bi korisnik imao potpuni nadzor nad uređajima koji se spajaju na vašu mrežu te filter URL-ova, kako bi onemogućili pristup neželjenim web odredištima.

EPG5000 2

Pomoću značajke Guest Account EPG5000 može korisnikovim prijateljima i gostima omogućiti pristup internetu ili pojedinim uređajima (poput, primjerice, umreženih printera), a da pritom ne dođu do drugih umreženih računala ili čvrstih diskova.

Može dodijeliti prioritet aplikacijama koje traže više bandwidtha (poput videa i računalnih igara) ili onima čija kvaliteta usluge uvelike ovisi o stabilnoj i poudzanoj internetskoj vezi (poput VOIP telefonskih poziva). Podržava bežične standarde IEEE802.11a/b/g /n/ac.

Dolazi s više korisnih pratećih mobilnih aplikacija za iPhone, iPad te uređaje s operativnim sustavom Android, koje se mogu besplatno preuzeti u trgovinama Apple Store i Google Play.

Aplikacija EnShare će omogućiti dijeljenje medijskih sadržaja s uređaja za pohranu priključenog na ulaz za USB uređaja EPG5000, dok će aplikacija EnViewer vlasnicima omogućiti snimanje snimke ili video zapisa na daljinu uz pomoć povezanog pametnog telefona.

Aplikacija EnRoute je alat pomoću kojeg administratori mogu pratiti lokaciju kolega ili članova obitelji koji imaju registrirani korisnički račun na pametnom telefonu ili tablet računalu. Nudi GPS praćenje, dijeljenje lokacije i roditeljski nadzor.

Dostupan je na ovoj Conradovoj stranici po cijeni od 1.799,00 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EnGenius predstavlja EPG5000 Dual Band IoT Intelligent Cloud Gateway - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.