Asustor lansirao dva entry-level NAS-a

Asustor lansirao dva entry-level NAS-a


Asustor je najavio dva nova entry-level NAS uređaja pod imenom AS3202T i AS3204T.

Nova serija uređaja koristi najnoviju generaciju Intelovih Celeron procesora s četiri jezgre koji rade na 1,6 GHz taktu. Opremljeni su sa 2 GB dual-channel radne memorije i podrškom za Intelovu AES-NI enkripciju.

Ona omogućava tehnologiju hardverske enkripcije kojom se povećavaju ukupne performanse i brzina pristupa većoj količini enkriptiranih podataka. U RAID 1 načinu postiže brzinu čitanja do 112+MB/s, dok je brzina pisanja do 110+MB/s. Na prednjoj strani nalazi se jedan SuperSpeed USB 3.0 (5 GB/s) port, dok na stražnoj strani se nalaze dva SuperSpeed USB 3.0 (5 GB/s) porta.

AS3204T L1

AS3204T

 

Putem HDMI porta (1.4b) i infrared receivera koji se spajaju s Asustorovom Portal aplikacijom i službenim kompanijinim daljinskim upravljačem moguće je NAS pretvoriti u multimedia player i hub.

Što se tiče vanjskog dizajna, oba dva se odlikuju modernom stiliziranom dijamantnom završnom obradom. Sadrže klizni cover dizajn i vijke kojima se omogućava toolless i jednostavna instalacija hard diska.

AS3202T F

AS3202T

 

Ugrađena je i brza instalacija kojom se sustav postavlja u tri jednostavna koraka. Dolaze s ADM verzijom 2.5.4, pružajući stabilnost OS-a i široki raspon add-on aplikacija. Korisnik može uključiti i dobivanje notifikacija za ažuriranja. Zadnji ADM 2.6 beta uključuje podršku streaming video sadržaje, poput Vimea, Netflixa itd.

AS3202T L2

AS3202T

 

AS3204T dolazi s 4 disk baya, do maksimalno 32 TB. Tu je još i mogućnost puštanja 4K videa i Hyper-Transcoding tehnologija koja konvertira video datoteke i do deset puta brže nego mormalna konverzija. AS3202T verzija ima također sve navedeno, samo za dva drive baya.

hyper transcording

Svi njihovi NAS uređaji, tako i ova dva, dolaze s jamstvom od tri godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asustor lansirao dva entry-level NAS-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.