Philips predstavio svoj prvi 5K monitor

Philips predstavio svoj prvi 5K monitor

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani brend partner za Philips monitore predstavlja novi monitor s UltraClear 5K rezolucijom – prvi 5K monitor u postavi Philips monitora.

Sa 14.7 milijuna piksela (5,120 x 2,880) novi Philips 275P4VYKEB monitor s 5K rezolucijom donosi četiri puta jednako piksela kao i Quad HD i 50 posto više nego Ultra HD pružajući pritom sliku najveće jasnoće i oštrine koja može zadovoljiti čak i profesionalne grafičare. Novi 27-inčni monitor je opremljen PerfectKolor tehnologijom koja osigurava tvornički kalibriranu boju preko 99% Adobe RGB i 100% sRGB zadanog prostora i preko milijardu boja. 

Posljednja 5K rezolucija donosi ekstra 1000 piskela horizontalno i 700 vertikalno na zaslonu monitora u odnosu na 4K monitore, kreirajući tako dodatni prostor koji zaposlenim korisnicima omogućuje da rade produktivnije i učinkovitije. Zahvaljujući tome, na zaslonu ima mjesta za dodatni CAD alatni prozor za usporedbu više slika ili profesionalnih grafika ili jednostavno za još jedan otvoreni prozor e-pošte. To čini drugi ekran nepotrebnim što također pospješuje učinkovitost jer omogućuje korisnicima da ne prebacuju stalno pogled s jednog ekrana na drugi.
S naprednom PLS tehnologijom, monitor dolazi i s ekstra širokim kutom gledanja od 178 stupnjeva što osigurava jasne i oštre slike iz bilo kojeg kuta gledanja i svjetlinom od 300 cd/m2.

275P4VYKEB 1

 

S 10-bitnom podrškom boje, novi monitor može istvremeno prikazati više od milijardu boja s finim nijansama koje ne razaznaje ljudsko oko, a zahvaljujući 12-bitnom unutarnjom obradom boje su glatke i prirodne bez gradacija ili vidljivih prijelaza.

Dolazi s web kamerom i mikrofonom za što bolju komunikaciju s drugim kolegama i klijentima te dva ugrađena zvučnika od 2 W za življu reprodukciju zvuka. Ekran sadrži Flicker-FREE tehnologiju koja održava oči odmornima čak i nakon dužeg vremena provedenog za računalom, dok SmartErgoBase omogućuje naginjanje, zakretanje i podešavanje visine monitora i tako osigurava maksimalnu udobnost gledanja. Monitor također uklanja nepotrebne kablove čime oslobađa više prostora na radnoj površini.

Kako bi se učinkovito povezao s izvorima podataka ključnim za profesionalne grafičke aplikacije, novi monitor ima ugrađeni USB 3.0 ulaz koji omogućuje brzinu prijenosa od 5GB po sekundi, što je 10 puta brže od USB 2.0 ulaza. USB 3.0 također omogućuje brzo punjenje uređaja istovremeno sa super brzim prijenosom podataka.

Novi Philips 275P4VYKEB monitor će biti dostupan početkom travnja ove godine po cijeni od 12.399 KN (bez PDV-a).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio svoj prvi 5K monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.