MSI lansirao E3 KRAIT GAMING V5 i E3M WORKSTATION V5 matične ploče

MSI lansirao E3 KRAIT GAMING V5 i E3M WORKSTATION V5 matične ploče

Dvije nove matične ploče od MSI-ja su C232 bazirane matične ploče, sposobne koristiti jeftinije Xeon procesore.

Ni svega tjedan dana od objave nove serije barebone računala pod nazivom Aegis, kompanija objavljuje dva nova proizvoda koji su fokusirani na korisnike koji žele napraviti gaming računalo ili radnu stanicu baziranu na Intelovim Xeon procesorima.

Intelovi Xeon procesori stvoreni su za radne stanice, servere ili podatkovne centre koji zahtijevaju visoku stabilnost i pouzdanost sustava. Dvije nove matične ploče tako podržavaju E3-1200 v5 seriju procesora i ECC memoriju, koja pruža bolju stabilnost i kompatibilnost.

MSI e3 Krait gaming

E3 KRAIT GAMING V5, kao što i samo ime ATX ploče kaže, bazira se na gamere koji žele složiti sustav s Xeon procesorom, pružajući DDR4 Boost tehnologiju za bolje signale memorije i Audio Boost za najvišu kvalitetu audio komponenti, koja uključuje izolirani audio PCB, 7.1 audio jackovi, Chemi-con audio kondenzatore itd. Podržani su još i Intel Core procesori 6.generacije i DDR4-2133+ memorija do 64 GB putem 4 DIMM slota. Dozvoljen je i 2-way AMD Crossfire za pitanje grafičke snage.

Podržana su dva M.2 slota, od kojih je jedan M.2 za pohranu s brzinom od 32 Gb/s, podržavajući PCI-e i SATA uređaje. Drugi M.2 slot je spreman za neke dodatne module mrežnog spajanja i nadolazeće uređaje. Tu je još i USB 3.1 Gen1 Type-C konektor s reverzibilnim dizajnom koji donosi brzi prijenos podataka. Ukupno ima šest USB 3.1 Gen 1 portova te četiri USB 2.0 porta. Komponente imaju oznaku kvalitete četvrte vojne klase. Intelov i219 LAN je implementiran kako bi ponudio visoke performanse kod igranja. Od ostalih detalja tu su i klasične opcije poput Gaming Hotkeya, Gaming Device port i aplikacije poput RAMDiska, CPU-Z, Dragon Eye itd.

MSI e3 Krait WS v5 MB


E3M WORKSTATION V5 je micro-ATX matična ploča, namijenjena entry level podatkovnim centrima ili profesionalnim radnim stanicama. Optimizirana je za profesionalno i industrijsko korištenje, omogućujući napredni PCB dizajn i ekskluzivne MSI-jeve opcije poput DDR4 Boosta, EZ Debug LED-a (koji putem 4 LED-ica pomaže u nalasku uzroka kvara) i Shortcut Managera. Izrađen je koristeći se vodećim industrijskim standardima i implementiranjem komponenata najviše kvalitete kako bi prošao najekstremniju validaciju kvalitete.

MSI e3 Krait WS v5 MB 2

Maksimalna memorija podržana je do 32 GB. Dolazi sa šest USB 3.1 Gen 1 i USB 2.0 porta. Uz to, opremljen je i podrškom za SATA RAID i Intel Smart Response, Rapid Start i Smart Connect Technologies. Tu je i COM port header za pružanje visoke kompatibilnosti komercijalno orijentiranih aplikacija. Što se tiče grafičkih rješenja, ploča je dizajnirana i optimizirana za profesionalne grafičke kartice Quadro i FirePro, i to u multi-GPU opciji. VGA Armor pojačava izdržljivost i robusnost PCI Express slota. Kao i prethodnik, dolazi s oznakom četvrte vojne klase. Prisutan je i Total fan control koji omogućava kontrolu svih spojenih ventilatora na matičnu ploču.

Za sad nema detalja o dostupnosti i cijeni ovih najavljenih ploča. 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI lansirao E3 KRAIT GAMING V5 i E3M WORKSTATION V5 matične ploče - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.