Phanteks proširuje seriju Enthoo Pro M kućišta s dva modela s akrilnim prozorom

Phanteks proširuje seriju Enthoo Pro M kućišta s dva modela s akrilnim prozorom

Poznati proizvođač kućišta, Phanteks, najavio je dostupnost dvije nove verzije Enthoo Pro M kućišta.

Njihova Enthoo Pro M serija debitirala je prošle godine, a sada kompanija dodatno proširuje svoju liniju kućišta s novom bojom i transparentnim akrilnim bočnim panelom. Eksterijer je izrađen od plastike, dok je kućište od željeza. Dva nova Phanteksova midtower kućišta tako dolaze u titanijsko-zelenoj i crnoj boji. Po pitanju dizajna i specifikacija, nema previše razlika u odnosu na prethodne modele.

Pro M 3

Podržava E-ATX, ATX, mATX i Mini ITX format matičnih ploča. Što se tiče podrške za grafičke kartice, omogućeno je do 420 mm prostora za ugradnju ili do 300 mm s HDD bracketima. Može se ugraditi i CPU hladnjak do 194 mm, a napajanje do 318 mm. Drive opcije uključuju mjesta za osam hard diska i tri 2,5-inčna SSD-a. 

Pro M 6

Osigurano je sedam ekspanzijskih slotova, a samo kućište dolazi i s jednim stražnjim 140 mm ventilatorom te dva prednja 140 mm intake ventilatora. Omogućeno je instaliranje radijatora za vodeno hlađenje na prednjoj strani (do 280 ili 360 mm), vrhu (do 280 ili 360 mm) i stražnjoj strani (do 120 ili 140 mm). Prednji panel dolazi s dva USB 3.0 porta te klasičnim portovima za slušalice i mikrofon. Težina mu je 7,4 kg, a samo jamstvo je pet godina.

Pro M 9

Dostupan će biti u ovom mjesecu po cijeni od 90 eura (oko 675 kn).

Pro M 16

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Phanteks proširuje seriju Enthoo Pro M kućišta s dva modela s akrilnim prozorom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.