Samsung svojom novom microSD karticom od 256 GB pruža najveći kapacitet u svojoj klasi

Samsung svojom novom microSD karticom od 256 GB pruža najveći kapacitet u svojoj klasi

Samsungov EVO brand širi se i na druge proizvodne linije, poput microSD kartica.

Njihov EVO Plus od 256 GB pruža najveći kapacitet u svojoj klasi, nadmašujući tako SanDiskov Ultra MicroSD od 200 GB. Veći kapacitet i performanse omogućene su zahvaljujući Samsungovoj naprednoj V-NAND tehnologiji, pružajući tako brzinu čitanja do 95 MB/s i brzinu pisanja do 90 MB/s. Svojim kapacitetom i brzinom bitno će doprinjeti u boljoj i bržoj izvedbi kod smartfona, tableta i ostalih uređaja koji koriste microSD. Tako je korisnicima omogućeno snimanje do 12 sati 4K UHD videa ili do 33 sati Full HD videa. Za ljubitelje glazbe, moguće je staviti čak do 23,500 pjesama i do 55,200 slika. Radi se o UHS-1, Class 10 kartici koja ima i jamstvo od deset godina.

EVO Plus 256GB MicroSD kartica pruža i naprednu zaštitu, dolazeći sa Samsungovim 4-Proof opcijama: otpornost na vodu (IEC 60529, IPX7), temperaturu, X-zrake i magnetsku silu.

Dostupan će biti od sljedećeg mjeseca po preporučenoj cijeni od 250 dolara (oko 1.646 kn). Uspoređujući ga sa SanDiskovim microSD-om od 128 GB koji dođe 299 dolara, Samsung ima duplo veći kapacitet za 50 dolara manje, što bi moglo presuditi kod kupnje. Naš how-to dodavanja RAM-a na Android uređaj pomoću microSD kartice možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung svojom novom microSD karticom od 256 GB pruža najveći kapacitet u svojoj klasi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.