Gigabyte surađuje sa slovenskim EK Water Blocksom na dvije matične ploče u limitiranom izdanju - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gigabyte surađuje sa slovenskim EK Water Blocksom na dvije matične ploče u limitiranom izdanju

Gigabyte surađuje sa slovenskim EK Water Blocksom na dvije matične ploče u limitiranom izdanju

Gigabyte je najavio novu promociju svojih X99 i Z170 matičnih ploča koje će dobiti poniklani monoblok.

Ova promocija počela je od ovog mjeseca i pokrivat će europsko područje. Tako su Gigabyte i EK Water Blocks u svom bundleu uključili dvije Gigabyteove vrhunske matične ploče (X99-Ultra Gaming i Z170X-Gaming 7) koje će dolaziti s limitiranim poniklanim monoblokom s ugraviranim G1 logom ili limitiranim EK-Supremacy EVO 99 vodenim blokom.

Oba dvije kompanije radile su na stvaranju i dizajniranju EK-FB GA-Z170X monobloka za Z170X-Gaming 7-EK matičnu ploču, dodatno pomažući u smanjenju topline procesora i prekrivajući modul za reglaciju napona. Ovim sustavom pruža se vodi da protječe direktno preko kritičnih točaka ploče. Isti je bio slučaj i s njihovom drugom pločom, X99-ULTRA GAMING-EK, koja ima EK-Supremacy EVO X99 monoblok s ekstremnim performansama, napravljen specijalno za X99 čipset. Tu je također ugravirani logo G1 kao i kod prethodnika.

Radi se o ponudi koja će biti dostupna ograničeno vrijeme. Također je i ponuda s ograničenim količinama. Cijena nije navedena, no pošto se radi o high-end matičnim pločama za očekivati je i poveća cijena.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyte surađuje sa slovenskim EK Water Blocksom na dvije matične ploče u limitiranom izdanju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.