Apple danas predstavlja sedmu inačicu svog iPhonea - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Apple danas predstavlja sedmu inačicu svog iPhonea

Apple danas predstavlja sedmu inačicu svog iPhonea

Novi iPhone 7 modeli bit će konačno predstavljeni u 19 sati po našem vremenu.

Apple će danas u 19 sati započeti s predstavljanjem noviteta, među kojima je i najiščekivaniji proizvod, novi iPhone 7, koji bi čak možda mogao biti predstavljen u tri različite veličine i specifikacije. Novost o kojoj se naveliko govorilo dugo vremena za nove iPhone 7 i iPhone 7 Plus je opcija vodootpornosti (IPX7), što bi bilo prvi put u ponudi iPhone modela. Prema nekim procurjelim slikma vidljivo je da novi iPhone 7 ima gumirani dio oko SIM traya.

Prema pouzdanom izvoru, navodi se kako bi iPhone 7 i Plus varijanta konačno mogli imati veću bateriju. "Obični" iPhone 7 tako bi trebao imati 1960 mAh, dok bi jača verzija trebala doći s kapacitetom od 2910 mAh. Ista će im biti veličina ekrana i rezolucija. Dodatno je poboljšano i fotografiranje i snimanje, zahvaljujući prisutnom OIS čipu koji im osigurava blendu od F/1.9. Razne glasine i slike navode kako bi Plus uređaj mogao imati dualnu kameru. Od ostalih detalja navedeno je kako će iPhone 7 imati LPDDR4 2 GB memoriju i 12 MP, dok će veća verzija od 5,5 inča imati 3 GB RAM-a. Osnovni model će imati 32 GB, a jači modeli će imati 128 i 256 GB.

U ponudi će biti pet boja kućišta, uključujući novu Dark Black koja će zamijeniti prethodnu Space Gray. Neće više biti 3,5 mm utora za spajanje slušalica nego će se koristiti Bluetooth i Lightning port. Nema više headphone jacka, što je mnoge ostavilo u čudu. Ono što bi se sada moglo dogoditi s njihovim EarPod slušalicama je da neće dolaziti s iPhoneom, već će se prodavati zasebno. Prema KGI Securities analitičaru Ming-Chi Kuou iPhone 7 će dolaziti s lightning-connector kompatibilnim earbud slušalicama.

Američka kompanija objavila je kako će omogućiti live streaming na kojem će predstaviti sedmu inačicu iPhonea. Kao zahtjeve za mogućnost streaminga uživo navode iOS 7.0, OS X 10.8.5, Windows 10 ili Apple TV. Uz objavu novog iPhonea, očekuje se kako će kompanija predstaviti i nasljednike Apple Watcha i Mac računala.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Apple danas predstavlja sedmu inačicu svog iPhonea - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.