Philips predstavio 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Philips predstavio 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije

Philips predstavio 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije

MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa, predstavio je novi 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije za kućne korisnike.

Uz široki kut gledanja i Full HD rezoluciju koji upotpunjuju ugrađeniu Ultra Wide-Color tehnologiju, novi 328E8QJAB5 je, kako MMD tvrdi, dovoljno velik da gledateljima omogući osjećaj prostora bez obzira na aktivnost koju izvode. Monitor lagano zaokružuje vidno polje korisnika, što pomaže koncentraciji jer usredotočuje pažnju na zadatak koji korisnik obavlja.

philips 328E8QJAB5 2

Ultra Wide-Color tehnologija omogućuje 32-inčnom VA zaslonu da nudi širok spektar boja od 103% NTSC i 126% sRGB (CIE 1931), koji povećava kvalitetu i točnost reprodukcije boja te stvara prikaz još vjerniji stvarnosti.

Monitor također nudi i niz "pametnih" tehnologija, među kojima su SmartContrast koji analizira sadržaj zaslona i automatski prilagođava boje i intenzitet pozadinskog osvjetljenja radi poboljšanja iskustva gledanja, a za gamere tu je SmartImage Game način rada, s izborom postavki za optimiziranje tamnih tonova, vremena odaziva i sjenčanja. Naposljetku, ugrđađena je i Flicker Free tehonologija koja smanjuje potencijalni umor očiju jer regulira svjetlinu i smanjuje treperenje za ugodnije gledanje.

philips 328E8QJAB5 3

Novi Philips 328E8QJAB5 monitor iz E-linijebit će dostupan krajem svibnja ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.479 kuna (bez PDV-a). PR

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio 32-inčni zakrivljeni monitor iz E-linije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.