Najbolje slušalice za svako uho: TOP 6 slušalica za audio i gaming! - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Najbolje slušalice za svako uho: TOP 6 slušalica za audio i gaming!

Najbolje slušalice za svako uho: TOP 6 slušalica za audio i gaming!

Ne smetajte ukućanima, uživajte u glazbi i gamingu!

Prisiljeni smo ostati doma, što radi prevencije bolesti, što radi snažnog ledenog vjetra koji hara zemljom te nas sve drži na okupu.

 

Svega je par dana dovoljno da počnemo tražiti svoj mir, a nema boljega nego poslušati glazbu ili pak baciti par sati u dobru gaming rundu.

Ono što će brzo postati jasno je da bez dobrih slušalica, naši ukućani neće biti previše sretni izborom zanimacije koja njima narušava dan.

 

Problem nije nov, a rješenje se nalazi u svakom tech dućanu. To su naravno slušalice, što za glazbu, što za gaming. Naravno, korištenje nije ekskluzivno, no lista featurea ipak ih odvaja u kategorije.

Tako smo izabrali tri para slušalica za multimediju i glazbu raznih cjenovnih kategorija sa kojima ćete zasigurno biti zadovoljni.

 

Drugi set od tri para slušalica specifične su za gaming, primarno radi mikrofona, no naravno mogu se sasvim pristojno koristiti i za slušanje glazbe i multimedije, ako vam ne smetaju mikrofon i tu i tamo kakva LED rasvjeta.

Slušalice koje smo odabrali, izabrane su s ciljem komfora i na “duže staze” što znači i dovoljno jastučića oko glave kako bi se izbjegla neudobnost.

 

Naravno, opcija Bluetootha također je tražena jer ipak moderan korisnik ne želi motati žice, ako mu mobitel uopće ima audio izlaz.

 

(Stranica 1 od 3)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 3)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolje slušalice za svako uho: TOP 6 slušalica za audio i gaming! - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.