Stižu novi Lenovo Legion gaming strojevi s Intel Core H procesorima i RTX 2080 Super grafikama

Stižu novi Lenovo Legion gaming strojevi s Intel Core H procesorima i RTX 2080 Super grafikama

Lenovo je predstavio Lenovo Legion 7i i Lenovo Legion 5i gaming laptope. Zajedničkni nazivnik im je što dolaze s novim Intel Core H serijom procesora desete generacije.
Novi procesori donose veći broj fizičkih jezgara i više maksimalne radne taktove o čemu smo već pisali. Jači model Lenovo Legion 7i tako će uz nove procesore imati i vrlo snažnu Nvidia GeForce RTX 2080 Super grafiku s Max-Q dizajnom. To znaći da će bez problema na FullHD zaslonima postizati 144 sličice u sekundi na svim naslovima, a ova grafika može potegnuti i gaming na UHD rezoluciji.
Lenovo legion 2
Tu su još podrška za Nvidia G-Sync tehnologiju za gaming bez trzanja i preskakanja slike, Ray Tracing podrška za bolje upravljanje odsjajima te Nvidia Advanced Optimus za bolje upravljanje baterijom. Iako igranje na RTX 2080 na dulje staze na bateriji neće biti izvedivo.
Lenovo Legion 5i i Y540 dolazit će s RTX 2060 grafičkom karticom, a cijena bi se trebala kretati oko 999 dolara. Modeli Legion 7i i Legion Y740 sa RTX 2070 grafikom kretat će se oko 1200 dolara, dok najjači model s 2080 još nije formirana cijena. U Hrvatskoj se prema navodima iz Lenova, novi snažni laptopi očekuju u svibnju.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stižu novi Lenovo Legion gaming strojevi s Intel Core H procesorima i RTX 2080 Super grafikama - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.