Kreće prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora

Kreće prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora

Dvije serije televizora koje kreću u prodaju u Hrvatskoj,Samsung The Serif i The Frame, posebni su zbog ambicioznog drugačijeg dizajna.

Ideja je da se televizor idealno uklopi u prostor, pa The Serif stiže s posebnim dizajnom kućišta i odvojivim visokim stalkom, Moguće ga je postaviti na te noge ili na bez stalka na polici. The Frame s druge strane dolazi s iznimno tankim obrubom i ideja je postaviti ga na zid. Iz njega ide samo jedna tanka žica, dok je kutija s priključcima odvojena, što smo vidjeli ranije i na mnogim drugim Samsung televizorima.

The Frame u posebnom načinu rada omogućuje prikaz umjetničkih djela, pa kada ne gledate televizor on djeluje kao umjetnina na vašem zidu.

The Frame 1
The Serif koji je dizajniran od francuskih dizajnera, braće Burule stiže u dvije boje nebesko-bijeloj i nebesko-plavoj. Oba modela su QLED i osim najmanjeg 32'' uređaja dolaze sa 4K rezolucijom, pri čemu oba modela koriste AI Upscale tehnologiju koja će vrlo dobro i standardni signal podići do visoke reolucije. Model The Serif ima povezivost putem NFC-a i AirPlay2 za Apple korisnike.

The Serif 1

Tu je i Tizen OS pametno sučelje i sve ostale napredne opcije koje dolaze s njim. Televizor ima opciju Prilagodljiva slika koja otkriva promjene količine svjetlosti u prostoriji čime prilagođava optimalno osvjetljenje.

The Serif 2
The Serif će u Hrvatskoj biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a preporučena maloprodajna cijena je od 7.799 kuna. The Frame će u 2020. godini, uz postojeće veličine od 43, 55 i 65 inča, umjesto u dijagonali od 49 inča biti dostupan u dijagonali od 50 inča, kao i u dijagonalama od 32 i 75 inča. Na svim modelima od 43 inča nadalje, AI upscaling podiže sliku na 4K razlučivosti. Početna preporučena maloprodajna cijena iznosi 4.099 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kreće prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.