IFA Berlin: Novi tableti, TWS slušalice i pametni sat iz TCL-a

IFA Berlin: Novi tableti, TWS slušalice i pametni sat iz TCL-a

Nakon što su prošle godine u Berlinu predstavili prvi pametni telefon pod brandom TCL, u međuvremenu je izašlo čak šest modela TCL smartphoneova. Na ovogodišnjoj znatno izmijenjenoj verziji IFA sajma, TCL nije objavio novi mobitel, ali je zato predstavio par zanimljivih prototipova te dva nova tableta, pametni sat za starije građane i TWS in-ear slušalice.

TCL 10 TAB MAX i TABMID

Novi tablet iz TCL-a, TAB MAX donosi 10,36'' FHD zaslon koji ima tanak okvir oko ekrana, widescreen usmjerenje ekrana i debljinu od samo 8,3 mm. Sa stylusom koji se može kupiti kao dodatak, tablet otkriva kreativne mogućnosti poput crtanja i pisanja. Stylus ima nisku latenciju i elegantni dizajn. U vremenu pandemije još je veća važnost stavljena na video konferencijske mogućnosti, pa TCL 10 TABMAX donosi novi dvostruki mikrofon koji je fokusiran na glas i ima mogućnosti smanjenja buke kako bi razgovori bili što bolje kvalitete.

Tablet ima dvostruke zvučnike, 8 megapikselnu prednju kameru i 13 MP stražnju. Tu je i baterija od 8000 mAh. Dolazi u 4G i Wi-Fi inačicama s cijenom od 299, odnosno 249 eura.

Manji TCL 10 TABMID ima samo 325 grama i 8 inčni FHD IPS ekran. Oba tableta dolaze sa Snapdragon 665 procesorom i imaju Kids Mode s nizom aplikacija za djecu. Manji tablet ima 5500 mAh bateriju, otključavanje otiskom prsta i stiže po cijeni od 229 eura s 4G i Wi-Fi povezivosti.

TCL MOVEAUDIO S200 TWS

U kategoriji in-ear True Wireless slušalica, novi adut iz TCL-a su MOVEAUDIO S200 koje imaju noise cancelling opciju, pametnu detekciju kada su u ušima i opciju brzog uparivanja. Radi se o slušalicama s Bluetooth 5.0 povezivanjem, dolaze u tri dostupne boje. Slušalicama se upravlja dodirom, a podržava i geste. Trajanje baterije je 3 i pol sata, a cijena 99 eura.
TCL MOVEAUDIO S200 body
TCL je predstavio i MOVETIME Family Watch namijenjen starijoj populaciji. Istraživanja su pokazala kako više od 20% starijih građana živi samo, pa je TCL napravio sat s nizom posebnih mogućnosti poput GSM hands-free poziva, automatske detekcije pada i praćenja rada srca. MT43A dolazi u sivoj i crnoj boji s AMOLED dodirnim ekranom optimiziranim za veće ikone. Sat ima IP67 certifikat, a cijena će mu biti 229 eura. TCL MOVETIME Family Watch MT43A body

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA Berlin: Novi tableti, TWS slušalice i pametni sat iz TCL-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.