AOC predstavio novi prijenosni touch-screen monitor

AOC predstavio novi prijenosni touch-screen monitor

AOC najavljuje novi prijenosni monitor sa zaslonom osjetljivim na dodir, koji je također USB-C poveziv.

Veličine 39.6 cm, odnosno 15.6 inča, IPS zaslon 16T2 modela dolazi s Full HD rezolucijom, te ja lako poveziv s laptopom, stolnim računalom ili smartphoneom kroz svoja dva USB-C utora (koristeći zamjenski DisplayPort način) ili Micro HDMI utor. Taj kabel dolazi u pakiranju s monitorom. Osim toga, ovaj monitor dolazi s ugrađena dva stereo zvučnika snage 1W.

 

AOC 16T2 2

Zavaljujući ugrađenoj 8000 mAh bateriji, model 16T2 se može koristiti u pokretu bez izvora napajanja, te može služiti kao prijenosna baterija i puniti mobilni uređaj.

Debljina manja od jednog centimetra, pametna i savitljiva navlake za portretno i horizontalno korištenje i VESA zidni nosač, čine ovaj monitor sjajnim alatom za poslovne korisnike, kao i za gamere u pokretu, studente, IT administratore, mikro poduzetnike, DIY-ovce i mnoge druge.

 

AOC 16T2 3

Kada je povezan s glavnim računalom putem USB-C kabela, sam se puni, ali također puni i spojeni uređaj poput smartphone-a. USB-C utora s obje strane monitora omogućavaju punjenje s lijeve strane te prijenos signala s desne strane, i obrnuto. To omogućuje fleksibilno postavljanje koje se lako montira u kratkom roku.

 

AOC 16T2 prijenosni monitor je dostupan od listopada ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.409,00 kn.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio novi prijenosni touch-screen monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.