AOC predstavio novi AGON monitor u suradnji sa Porche Design-om

AOC predstavio novi AGON monitor u suradnji sa Porche Design-om

Porsche Design i AOC udružili su se kako bi predstavili prvi gaming monitor Porsche Design AOC AGON PD27.

Veličine 27 inča (68.58 cm), ovaj novi monitor nosi specifikacije (27 inča QHD rezolucija, brzina osvježavanja od 240 Hz i 0.5 ms MPRT), elegantan i privlačan dizajn inspiriran utrkama, širok raspon funkcionalnosti koje koriste svakodnevnom korištenju monitora ali i tijekom dugih igraćih sesija.

 

Porsche Design AOC AGON PD27 4

Porsche Design je iskoristio svoj DNK za moto sport i udružio se sa AOC-om kako bi stvorio monitor visokih performansi i atraktivnog dizajna. Dizajn monitora posebno naglašava postolje srebrne boje, oblikovanog poput metalne konstrukcije u unutrašnjosti trkaćeg automobila. Baš kao u pravom sportskom automobilu, i ovo postolje korisniku pruža stabilnost, pouzdanost i izdržljivost kada osjeti nalet adrenalina. Ostajući vjeran filozofiji Porsche Designa da elegantno spoji stil i performanse, PD27 može projicirati svoje logotipe na stolu u različitim bojama i osvijetliti stražnju stranu monitora stvarajući bolje gaming okruženje.

 

Porsche Design AOC AGON PD27 5

Prikazuje slike u QHD rezoluciji i ima brzinu osvježavanja od 240 Hz, što je savršena kombinacija za zahtjevne igrače. PD27 je također certificiran sa VESA DisplayHDR 400, pružajući životopisne, realistične boje i širok dinamični raspon koji omogućava korisnicima da urone u simulirani svijet. Uz to, vrlo mali radijus zakrivljenosti od 1000 mm okružuje i inkapsulira korisnika, što je posebno sjajna karakteristika za sim-racing zajednicu.

 

Porsche Design AOC AGON PD27 3

Brzina od 240 Hz smanjuje zamjetljivu zamućenost pokreta, dok vrijeme odaziva od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT piksela jamče jasno gaming iskustvo bez smetnji na slici pri igranju. Uz ADM FreeSync Premium Pro podršku korisnici doživljavaju glatko igranje bez treperenja slike. Visoka svjetlina VA panela od 550 nita osigurava nesmetano igranje u bilo kojim uvjetima osvjetljenja.

Za svakodnevnu funkcionalnost, monitor dolazi sa USB priključkom s četiri ulaza, dva HDMI 2.0 i dva DisplayPort 1.4 ulaza. Porsche Design AOC AGON PD27 će biti dostupan sredinom studenog ove godine u odabranim Porsche Design trgovinama, specijaliziranim trgovinama i online po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.049,00 kuna (bez PDV-a).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio novi AGON monitor u suradnji sa Porche Design-om - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.