Kingston je predstavio nove NVMe SSD uređaje za super-brzu pohranu

Kingston je predstavio nove NVMe SSD uređaje za super-brzu pohranu

 U nastavku digitalnog CES 2021 eventa, Kingston je predstavio četiri nova SSD diska u četiri različite kategorije kojima pokriva sve potrebe raznih tržišta.

Novi diskovi podržavaju i nove standarde poput USB 3.2 Gen 2x2, koji bi trebao biti vrući "selling point" u ovoj godini. Diskovi koji su predstavljeni sastoje se od:

Ghost Tree: Disk visokih performansi sa Gen 4.0 namijenjen je za kreatore sadržaja i napredne korisnike. Pod kodnim nazivom „Ghost Tree“, Kingston cilja brzine od 7000MB/s za čitanje i pisanje, dovodeći do krajnjih granica PCIe Gen 4.0 x4 8-channel tehnologiju u rasponu od 1TB-4TB.

NV Serija: Najnoviji Gen 3.0 x4 SSD je idealan disk početne razine za korisnike koji po prvi put koriste NVMe diskove, s kapacitetima do 2TB.

XS2000: Potpuno novi Kingstonov eksterni USB 3.2 Gen 2 x2 disk kapaciteta od 500 GB do 2 TB, savršen je kao dodatni skladišni prostor za fotografije, video zapise i druge podatke. Sučelje USB Type-C omogućava super-brzi prijenos podataka do 2000MB/s.

DC1500M: Data Center 1500M je nadogradnja u odnosu na DC1000M koja dodaje multi-namespaces podršku. U.2 NVMe SSD je dizajniran da podrži širok spektar radnih opterećenja, uključujući cloud computing, web hosting i virtualne infrastrukture.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kingston je predstavio nove NVMe SSD uređaje za super-brzu pohranu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.