OnePlus Nord 2 dobiva značajan upgrade kamere

OnePlus Nord 2 dobiva značajan upgrade kamere

Mid-range ponuda od OnePlusa pod Nord brendingom donosi zanimljive specifikacije po atraktivnoj cijeni.

Nord 2 se već neko vrijeme vrti po raznim forumima te su već poznate bitne informacije poput činjenice da dolazi sa MediaTekovim Dimensity 1200 čipsetom koji ima i 5G podršku. Tu su i renderi potencijalnog izgleda novog mobitela koji vuče dizajn od flagship modela 9.

Trebao bi koristiti isti 6,43 zaslon kao i originalni Nord sa FullHD+ rezolucijom kao i osvježavanjem od 90 Hz. No, nova glasina tiče se same kamere koja bi trebala biti na Nord 2 modelu. Pored nje će biti standardno slabija 12 MP ultraširoka kao i treći senzor koji će se više spominjati u marketingu nego koristiti u realnosti, a često je to 2 MP senzor "dubine".

Najnoviji upgrade je 50 megapikselni senzor Sony IMX 766 kojeg flagship modeli koriste za ultraširoku kameru, no promjena leće brzo će senzor pretvoriti u pravu zvijer za slikanje u zahtjevnim svjetlosnim uvjetima. Ono što još možemo očekivati je i 32 megapikselna selfie kamera.

Ostatak specifikacija trebao bi se vrtjeti oko 4.500 mAh baterije, 8 do 12 GB radne memorije kao i 128 do 256 GB pohrane.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

OnePlus Nord 2 dobiva značajan upgrade kamere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.