Novi Philips Momentum monitor sa 120 Hz namijenjen igračima Xboxa

Novi Philips Momentum monitor sa 120 Hz namijenjen igračima Xboxa

Visoke rezolucije u kombinaciji s framerateom višim od 120 sličica u sekundi primorale su gaming industriju na promjene i implementaciju HDMI 2.1 standarda koji omogućuje prijenos 4K slike s puno FPS-a.

Philips je predstavio Momentum seriju monitora dizajniranu za Xbox. Prvi veliki 55 inčni 559M1RYV model vidjeli smo prije par mjeseci, a sada je obogaćen s još dva uređaja 329M1RV i 279M1RV. Oba su namijenjena igračima nove generacije konzola s 4K rezolucijom i visokom stopom osvježavanja ekrana od 120 Hz te dolaze s HDMI 2.1 sučeljem.

Philips Momentum monitori donose značajke dizajnirane za Xbox, a kao što su ultra-clear 4K rezolucija pri minimalnoj brzini osvježavanja od 120 Hz-a, HDR podrška, varijabilna stopa osvježavanja za glatko igranje s uvijek niskom latencijom. Philips Momentum 329M1RV, dolazi s certificiranim VESA DisplayHDR 400, koji donosi značajno poboljšanje u odnosu na uobičajene SDR zaslone, kreirajući zadivljujuću svjetlinu, kontrast i boje. S druge strane, Philips Momentum 279M1RV ima certificirani VESA DisplayHDR 600 s vrhunskom svjetlinom i povećanim rasponom boja za realističan prikaz efekata u igrama i filmovima. Fluidno iskustvo igranja bez zastajkivanja osigurano je i zahvaljujući AMD FreeSync Premium tehnologiji.

329M1RV monitor body
Nova dva Philips Momentum monitora nisu samo odlično rješenje za konzole nove generacije, već su kompatibilni i za PC gaming – idealna veličina Philips Momentum 279M1RV modela pruža podjednako igračima na konzoli i PC gamerima značajke koje zaslužuju čineći igranje boljim i zabavnijim s visoko zahtjevnim značajkama. Ovaj model dolazi i s IPS Nano panelom, koji pruža realistični prikaz boja kroz široki kut gledanja bez promjene u nijansama, postižući i do 98% pokrivenosti DCI-P3 ljestvice boja.
Uz to, monitor je certificiran G-SYNC, što znači da sinkronizira brzinu osvježavanja monitora s grafičkom karticom za još glađe iskustvo igranja koje osigurava lijepe vizuale i iznimnu razinu kompetitivnosti korisnika. Oba modela opremljena su Philipsovom tehnologijom Ambiglow koja slično kao Ambilight kod televizora oko monitora LED osvjetljenjem proširuje vizualno doživljaj gledanja.
Philips 329M1RV i 279M1RV bit će dostupni od studenog ove godine po preporučenim maloprodajnim cijenama od 8275 kuna za veći i 7522 za manji model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Philips Momentum monitor sa 120 Hz namijenjen igračima Xboxa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.