Mobitel dostojan imena svojih slavnih predaka - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Mobitel dostojan imena svojih slavnih predaka

Mobitel dostojan imena svojih slavnih predaka

Mobitel fokusiran na izdržljivost s dodatnim mogućnostima kako bi olakšao rad nikad nije bio povoljniji.

BlackView 6600 Pro specifično je dizajniran za rad u izazovnim situacijama. Svako malo naletimo na „rugged“ dizajn uređaja, no vrlo brzo se može otkriti radi li se doslovno samo o dizajnu, ili on ima neki smisao. Tako primjerice kod ovog mobitela odmah možemo vidjeti i certifikate koje nosi, a jamče vam nekoliko stvari. IP68 i IP69K certifikati odnose se na tekućine, a ukratko ne samo da mobitel može preživjeti pod vodom barem sat vremena, već je otporan i na mlazove vruće vode na kakve kao uređaj može naići ako se koristi u specijaliziranim postrojenjima gdje je potrebna dekontaminacija.

 

Blackview 6600 Pro 1 2

Također ako po njemu prolijete kavu. Mil-STD-810G standard dolazi nam iz Američke vojske, a garantira da će uređaj optimalno raditi u svakodnevnim uvjetima okoline gdje ga koristite kroz predviđeni životni vijek, bilo da se nalazite u prašumi ili pustinji.Stoga ne čudi da, kada prvi puta otvorite mobitel, pomislite da biste njime mogli i čavle zabijati.

Kućište ne treba dodatne maskice jer je već samo po sebi dodatno ojačano i gumirano, a u sebi krije ogromnu bateriju od 8.580 mAh. Zajedno sa štedljivim čipsetom, ovaj mobitel može na jednom punjenju raditi danima bez ikakve brige, tako da i ako se nađete u neprilici da nemate punjač, ovaj mobitel sigurno neće izazivati anksioznost.

 

Blackview 6600 Pro 1 3

 

Dapače, Blackview je otišao korak dalje te se mobitel može koristiti i kao svojevrsni powerbank za punjenje drugih uređaja ako se nađete u takvoj situaciji. Računajući da ćete ponekada morati i na udaljeni teren, mobitel podržava globalne LTE 4G standarde tako da nećete ostati bez veze gdje god vas posao šalje, a sve zajedno znači da i navigacija na dulje staze nije nikakav problem.

Nije dovoljno bilo napraviti izdržljivi telefon, BlackView je uz standardne kamere uspio ubaciti i Flir termalni senzor u ovaj mobitel. Samo kao mala usporedba, samostalan termalni senzor lagano vas može doći i duplo više od traćene cijene ovog mobitela pa smatramo da vam ovakav uređaj može značajno pomoći u specifičnim poslovima. Naime, termalni senzor, umjesto standardnih boja kakve vidi kamera, može detektirati toplinu površine koju gleda s preciznošću do jedne decimale. Dok je sadržaj temperatura koje vidi prikazan bojama, možete odabrati do pet točaka na slici gdje će vam se istovremeno ispisati i precizna temperaturna mjerenja.

 

BlackView 6600 Pro 5

Tako možete pronaći primjerice gdje se nalaze toplovodne cijevi iza zida, provjeriti rad podnog grijanja, detektirati zone pregrijavanja na elektronici ili jednostavno saznati nešto više o svijetu koji vas okružuje. Mi smo tako otkrili da se toplinski podaci reflektiraju od sjajnih površina poput stakla ili metala pa za pravilno korištenje ovog sustava ipak treba proučiti i kako ga pravilno koristiti kako bi postao snažan alat u vašem portfelju.

Tu su i standardne kamere za slikanje bitnih trenutaka, a BlackView dolazi s Android 11 sustavom i njihovim Doke 2.0 launcherom koji se pokazao jednostavnim za korištenje. Dobivate i nekoliko predistaliranih aplikacija poput već spomenute za termalno slikanje, a dobro će vam doći. Tako imamo kompas, mjerač glasnoće okoline, libelu za poravnanje, mjerač visine, kutomjer, visak i još poneki alat. Drugim riječima, ako trebate idealan uređaj za radno okruženje vrlo pristupačne cijene, vjerujemo kako će upravo BlackView 6600 Pro ispuniti sva očekivanja.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mobitel dostojan imena svojih slavnih predaka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.