Galaxy S22 serija: moćne performanse uz održivi dizajn

Galaxy S22 serija: moćne performanse uz održivi dizajn

Općeniti razvoj tehnologije, digitalizacija, ali i brojni strukturni procesi u proizvodnji su uz velike prednosti donijeli i ispuštanje sve veće količine ugljikovog dioksida što rezultira zagađenje okoliša.

Na godišnjoj razini se odbaci u ocean 640.000 tona štetnog materijala koji zagađuje podvodni svijet. Tvrtka Samsung je zato uložila velike napore u razvoj revolucionarnih materijala izrađenih od reciklirane plastike koji se koriste u pojedinim komponentama Galaxy S22 serije.

 

Inicijativa Galaxy for The Planet

Samsung je pokrenuo i inicijativu Galaxy for The Planet. U sklopu ovog projekta, tvrtka surađuje s vrhunskim, globalnim organizacijama za zaštitu okoliša, ali i brojnim stručnjacima kako bi zajedničkim snagama stvorili bolju budućnost za ocean koji trpi veliko zagađenje.

 

Ribarske_mreže_1.jpg

Tvrtka Samsung pomaže prenamijeniti odbačene ribarske mreže i pretvara ih reciklirani materijal koji se zatim koristi u određenim elementima Galaxy S22, S22+ i S22 Ultra pametnih telefona. Taj reciklirani materijal koristi se u modulu zvučnika, unutarnjim dijelovima tipki za uključivanje/isključivanje i podešavanje glasnoće uređaja te kod unutarnjeg poklopca S Pen olovke.

Osim toga, za pakiranje Galaxy S22 serije uređaja koristi se 100% reciklirani papir uz zaštitnu foliju koja je također proizvedena od reciklirane plastike, a svaki uređaj posjeduje i posebni UL (Underwriters Laboratories) certifikat koji potvrđuje kako Galaxy uređaji smanjuju emisiju ugljičnog dioksida i to za otprilike 25% kada se uspoređuje s običnom plastikom.

 

Ribarske_mreže_2.jpg

 

Pametni telefoni s odličnim performansama

Galaxy S22 serija osim što predstavlja ekološki osviještene uređaje, pruža najmoćnije performanse ikada, uključujući dosad najbrži 4 nm procesor, ali i dugotrajnu bateriju koja se pomoću pametne tehnologije prilagođava načinu rada telefona i traje duže od 24 sata.

Opremljeni su s Dynamic AMOLED 2X zaslonom i brzinom osvježavanja od 120Hz za glatko iskustvo korištenja pogotovo ako puno toga odrađujte u hodu. Galaxy S22 Ultra posebno se ističe zbog S Pen olovke i neograničene opcije poput zapisivanja bilješki koje će zbog smanjenje latencije stvoriti još prirodniji osjećaj pisanja – baš kao na papiru.

Ovi uređaji dolaze i s unaprijeđenom kamerom i inovativnom Nightography značajkom za najbolje fotografije i videozapise – pa čak i po najvećem mraku. Cjelokupna Galaxy S22 serija ima snažnu Samsung Knox Vault platformu koja pruža visoku razinu zaštite za sve osjetljive podatke poput korisničkih lozinki, biometrike ili Blockchain ključeva, što je posebno važno kada je u pitanju poslovni uređaj.

 

1-24_Galaxy_S22_Ultra_Group_Image7_design_LI.jpg

Odabirom uređaja iz Galaxy S22 serije dobit ćete najbolje korisničko iskustvo, moćan uređaj s odličnim performansama te još boljim značajka kamere i to sve u profinjenom, održivom dizajnu. Dodatno, kupovinom uređaja iz S22 serije ostvarujete pravo na poklon - novi Galaxy Watch5!

Uz to, moći ćete odabrati između 2 modela ovog sjajnog uređaja - 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je izvršiti prijavu putem Samsung Members aplikacije. Promocija traje do 31.10.2022. ili do isteka zaliha poklona.

 

HR-UPDATE-complement-your-world-2022-kv-d.jpg

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy S22 serija: moćne performanse uz održivi dizajn - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.