Što očekivati od novog Google Pixel Watch pametnog sata

Što očekivati od novog Google Pixel Watch pametnog sata

Uz nove mobitele, google je po prvi puta predstavio i vlastiti sat, Pixel Watch.

Do sada je Mobvoi sa svojom ponudom bio službeni partner Googlea za izbacivanje pametnih satova, no napokon su se odlučili odvažiti i napraviti model sa vlastitim dizajnom.

Prema svim dostupnim materijalima, sat će biti sličan Amazfit GTS dizajnu sa okruglim licem zakrivljenog prednjeg stakla gdje je zaslon u prvom planu, nalik Appleovoj implementaciji njihovih satova koja svakako ističe sadržaj sata.

Sat dolazi u jednoj dimenziji s promjerom od oko 41 milimetra te je nešto deblji kako bi podržao cjelodnevnu bateriju. Naglašavamo i da ima vlastite rmeene koje ćete morati kupovati direktno od njih jer ima jedinstven način spajanja na sat.

Prema prvim slikama i videima izgleda kako su rubovi oko zaslona poprilično široki, no dobivate OLED zaslon s brojnim senzorima za praćenje koje podržava Googleov Fitbit.

Google Pixel Watch naravno podržava sve Googleove aplikacije što čini kontrolu Google Home uređaja vrlo jednostavnom direktno sa sata. Dolazi sa najnovijim WearOS-om koji će imati Fitbit aplikacije integrirane u sebe.

Google za svoje nove satove traže 359 USD ili 399 USD za LTE verziju što ga stavlja u premium kategoriju. Prednarudžbe su već počele za podržane regije, no mi ćemo morati još pričekati.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Što očekivati od novog Google Pixel Watch pametnog sata - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.