iPhone 16 će navodno posuditi ključan dio dizajna s iPhonea 12 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
iPhone 16 će navodno posuditi ključan dio dizajna s iPhonea 12

iPhone 16 će navodno posuditi ključan dio dizajna s iPhonea 12

Apple bi mogao ponovno pogledati u prošlost kako bi vidio koja mu je budućnost

Apple će predstaviti svoju iPhone 15 liniju u rujnu, no to nije zaustavilo krtice da spekuliraju o seriji iPhone 16 telefona koji bi trebali izaći iduće godine.

Osim trača da bi iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max mogli biti najveći iPhone uređaji dosad, a nove CAD slike koje je objavio 9to5Mac to potvrđuju, proširila se glasina da bi osnovni iPhone 16 model mogao "posuditi" ključan dio dizajna sa svoje linije iPhone 12 mobitela.

Prema krtici na Twitteru @URedditor, raspored kamera na iPhoneu 16 bit će vertikalan, a ne dijagonalan kao što je to slučaj na svakom iPhoneu od linije 13 pa nadalje.

„Zbog toga će se odmah moći prepoznati taj uređaj kao najnoviji“ u 2024. godini, napisao je.

Unatoč navodnom dodavanju glavnog senzora od 48 MP na osnovni iPhone 15, Appleov novi osnovni flagship će se ipak držati istog rasporeda kao iPhone 14. Stoga ima smisla da će Apple htjeti promijeniti izgled iPhonea 16, povratkom na stari dizajn.

Naravno, ovo ne bi bio prvi put da je Apple uzeo svoj vlastiti proizvod kao inspiraciju za dizajn. Činilo se da je Apple napustio ravne rubove iPhonea 4 s izlaskom iPhonea 6, ali su se naknadno vratili tim ravnim stranicama s iPhoneom 12.

Naravno treba napomenuti kako iPhone 16 definitivno neće koristiti iste kamere kao iPhone 12 koji koristi dvije 12 MP kamere. Iako iPhone 14 koristi tu zastarjelu kombinaciju, ranije spomenuti glavni senzor od 48 MP koji se očekuje da će biti u iPhoneu 15 će zasigurno biti i u iPhoneu 16.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

iPhone 16 će navodno posuditi ključan dio dizajna s iPhonea 12 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.