AOC predstavio novu liniju gaming monitora

AOC predstavio novu liniju gaming monitora

Kao nasljednike G2 serije, AGON by AOC predstavlja nove G4 modele - AOC Gaming 24G4X od 23,8 inča (60 cm) i 27G4X od 27 inča (68 cm). 

Monitori dolaze s Fast IPS panelima, osvježavanjem od 180 Hz, vremenom odziva GtG do 1 ms i NVIDIA G-Sync kompatibilnošću. Novi AOC monitori predviđeni su za entuzijaste i esport natjecatelje.

1._27G4X_-PV_FRONT_KV.jpg

Ovi monitori smješteni su u entry-level kategoriju gaming monitora, tako da će veliki broj aktualnih mainstream grafičkih kartica osiguravati glatku igru s visokim brojem sličica u sekundi. 

2._24G4X_PV_F_P_KV.jpg

G4 modeli također dolaze i s podrškom za HDR10, što će prikaz slike učiniti još boljim. 

1._27G4X_PV_F_P_KV.jpg

AOC se osim kvalitete prikaza, hvali i kompaktinijom bazom, što će vam ostaviti više prostora na stolu, kao i svježim On-Screen Displayjem, preko kojeg se namještaju postavke zaslona. To uključuje i neke nove značajke poput smart crosshair, koji bi trebao moći promijeniti boju mete u odnosu na pozadinu u igrama, čime će igrači stjecati prednost u igranju.

Monitori će biti dostupni od kraja siječnja s trogodišnjim jamstvom po preporučenoj cijeni od 169.00 EUR za 24-inčni model i 199.00 EUR za 27-inčni model.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio novu liniju gaming monitora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.