Razer otkriva nove detalje za Wildcat Xbox kontroler i Nabe wearable

Razer otkriva nove detalje za Wildcat Xbox kontroler i Nabe wearable

Iako je Razer najpoznatiji po svojim proizvodima za kompjuter, također rade i na modelima za korisnike konzola. Za sada njihov jedini kontroler bio je Sabertooth kojem se uskoro pridružuje Wildcat.

Tako su predstavili svoju verziju kontrolera za novi Xbox koji se razlikuje od standardnog po četiri dodatne programabilne tipki (za razliku od prethodnog koji je imao šest) i pristupu različitim profilima. Od ostalih detalja također ima i set kontrola smještenih na dnu kontrolera koji pružaju brz pristup različitim funkcijama kao što je chat ili 3.5mm audio port, navodi TomsHardware. Ovaj kontroler koji je namijenjen igračima na turniru dolazi i sa micro-USB kablom i torbicom te će koštati oko 150 američkih dolara.

Što se tiče wearablesa, Razer je primio mnogo komentara na svoj Nabu koji je predstavljen na CES-u 2014. Tako je dizajn ostao isti ali sada ima gumb smješten na vrhu ekrana, te bolje softversku verziju koji pruža bolji UI i algoritme koji će automatski pratiti uzorke spavanja. Iako je za sada u beta fazi, procjenjuje se da će koštati oko 100 američkih dolara te da će izaći u listopadu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer otkriva nove detalje za Wildcat Xbox kontroler i Nabe wearable - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.