E560

Nova stolna i prijenosna računala Lenovo-a za manje i srednje tvtrke

Tvrtka Lenovo danas je predstavila novi portfelj stolnih i prijenosnih računala posebno dizajniranih za uporabu u malim i srednjim tvrtkama. Lenovo donosi nove modele iz serije ThinkPad E, nadograđene linije prijenosnih računala Lenovo M, B i E te nove modele iz serije stolnih računala oznake S.


Računala iz serije ThinkPad E dolaze u dva modela - s 14-inčnim i 15,6- inčnim ekranom. Sadrže bateriju koja traje devet sati, oznake Energy Star 6, GreenGuard te EPEAT Gold ekološki certifikat. Pružaju i razne mogućnosti nadogradnje.
Novi modeli dolaze s ugrađenim Intelovim ili AMD procesorima, SSD uređajima za pohranu podataka te s posebnim grafičkim čipovima u pojedinim modelima. Imaju i ugrađene WiFi i Bluetooth antene za lakše spajanje s bežičnim mrežama i periferijama, navodi se u priopćenju.
Stolna računala iz serije Lenovo S nalaze se u tzv. all-in-one kućištima s Full HD ekranima osjetljivim na dodir te raznih veličina (19,5; 21,5; 23 inča) i dolaze sa Windowsom 10.
Lenovo M41 laptop idealan je za poslovne ljude. Nalazi se u laganom i tankom kućištu, teško je nešto manje od dva kilograma, ima 14 inčni Full HD IPS mat ekran. Dolazi s najnovijim Intelov Intel Core i7 procesorom, posebnom grafičkom karticom - AMD Radeon R7, 16GB radne memorije i SSD diskom. Baterija traje devet sati rada.
„Mali poduzetnici danas žele veću pokretljivost i veću zaštitu u radu pa zato traže računala visokih performansi kako bi ih koristili na način koji njima najviše odgovara. Prijenosna računala koja pružaju maksimalnu pokretljivost u radu, s baterijama iznimno dugog trajanja ili lijepo oblikovana stolna računala koja mogu odraditi bilo koju poslovnu zadaću u uredu ili kao stroj koji se koristi u maloprodaji“, izjavio je Dilip Bhatia, potpredsjednik Odjela za dizajn i marketing osobnih računala u tvrtki Lenovo. „Naš najnoviji portfelj proizvoda posebno je oblikovan za male poduzetnike. Riječ je o pouzdanim osobnim računalima visokih performansi koja mogu obaviti bilo koju radnu zadaću, sigurnosno zaštićenima najnovijim tehnologijama, koje poduzetnicima pružaju maksimalnu slobodu u obavljanju radnih zadaća.“
ThinkPad E460 i E465 bit će dostupni od studenog. Početne cijene će biti 549 i 449 dolara.

ThinkPad E560 i E565 bit će dostupni od studenog, a početne cijene će biti 549 i 479 dolara.

Lenovo S200z, S400z, S405z i S500z – stolna računala u all-in-one kućištu, na odabranim će tržištima biti dostupna počevši od četvrtog tromjesečja 2015. Lenovo S200 Tower i S500 kompaktno računalo, na odabranim će tržištima biti dostupna četvrtog tromjesečja 2015.
Prijenosna računala Lenovo M41, E41, E51, B41 i B51 bit će, na odabranim tržištima, u četvrtom tromjesečju 2015.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova stolna i prijenosna računala Lenovo-a za manje i srednje tvtrke - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.