Makromikro grupa predstavila novi i redizajnirani webshop

Makromikro grupa predstavila novi i redizajnirani webshop

MMG webshop namijenjen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima, s preko 10.000 proizvoda iz raznih kategorija, poput računala i računalnih komponenti.

Makromikro grupa predstavila je novu, modernu internet trgovinu MMG webshop i redizajniranu web stranicu na adresi www.makromikrogrupa.hr.  Nedavno je svoj asortiman proširila posebno atraktivnim proizvodima kao što su dronovi, roboti-igračke i alarmni sustavi. Kompanija Makromikro u priopćenju navodi da će zahvaljujući najmodernijoj platformi omogućiti kupcima jednostavnu i brzu potragu do informacija o željenim proizvodima i obavljanje kupnje Pritom će im na raspolaganju biti napredna korisnička podrška koja uključuje i live chat komunikaciju uživo u realnom vremenu.

Također kažu da je implementacijom najnaprednijeg sustava za plaćanje Corvus Pay omogućeno pouzdano i sigurno plaćanje kreditnim karticama. Kupci mogu svoje narudžbe platiti i putem internet bankarstva ili pak pouzećem po prispjeću pošiljke. Osigurana je brza i pouzdana dostava na području cijele Hrvatske, a za budućnost planiraju i mogućnost grupne kupovine, te posebne nagrade za vjernost u obliku bonova i kupona.

MMG maskota

Dizajn nove web stranice posebno je prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima.

Prigodno, prilikom predstavljanja novog webshopa, Makromikro grupa osmislila je nagradni natječaj MMG Jurilica na svojoj Facebook stranici www.facebook.com/Makromikro. Svi oni koji posjete Facebook stranicu Makromikro grupe moći će se putem interaktivne igre dobro zabaviti i pritom osvojiti vrijedne nagrade kao što su prijenosno računalo, višefunkcijski pisač, auto na daljinsko upravljanje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Makromikro grupa predstavila novi i redizajnirani webshop - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.