PODCAST Mate Rimac: Prvi gradovi s pametnim prometom 2024 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
PODCAST Mate Rimac: Prvi gradovi s pametnim prometom 2024

PODCAST Mate Rimac: Prvi gradovi s pametnim prometom 2024

Dugogodišnji Vidijev dobar znanac Mate Rimac sjeo je s glavnim urednikom Vidija Tomislavom Kotnikom na "čašicu" razgovora.

Osnivač i CEO Rimac automobila za svoj BMS sustav za električne automobile osvojio je Vidi e-novation nagradu što mu je bio jedan od poticaja u razvoju projekta. Ove se godine nakon velikog uspjeha s električnim hiperautomobilima, električnim biciklima, tehnološkim proizvodima koje razvija za svjetsku autoindustriju i privlačenja investicija od strane velikih tvrtki proizvođača automobila poput Porschea i Hyundaia, Mate se i sam našao "s druge strane" VIDI e-novation natječaja, kao jedan od glavnih pokrovitelja i članova žirija.

S matom smo porazgovarali uoči žiriranja za VIDI e-novation, gdje je u deseteročlanom žiriju imao zahtjevan zadatak odabrati najbolje među 50 pristiglih prijava. U našem video podcastu saznati ćete obilje ekskluzivnih informacija o njegovom trnovitom inovacijskom i poslovnom putu, pogledima na tehnološku budućnost i autoindustriju, s posebnim naglaskom na autonomnu vožnju i pilot gradove s pametnim prometom koji bi se prema njemu mogli pojaviti 2024. godine.

Pored toga, iz podcasta ćete saznati što Mate misli o nuklearnoj energiji, kada planira tvrtku Rimac Automobili staviti putem inicijalne javne ponude (IPO-a) na tržište kapitala i zbog čega smatra da je veća stvar za okoliš prestati jesti meso nego voziti električni auto. Sve to i mnogo toga više saznat ćete u ovom videu.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

PODCAST Mate Rimac: Prvi gradovi s pametnim prometom 2024 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.