IFA 2020 će se održati u Berlinu usprkos pandemiji, no samo uz pozivnice i po posebnim pravilima - 5.0 out of 5 based on 1 vote
IFA 2020 će se održati u Berlinu usprkos pandemiji, no samo uz pozivnice i po posebnim pravilima

IFA 2020 će se održati u Berlinu usprkos pandemiji, no samo uz pozivnice i po posebnim pravilima

Najveći sajam potrošačke elektronike u Europi, berlinska IFA i ove će godine održati pravi event na fizičkoj lokaciji u Berlinu, no ipak će biti posebnih pravila i na njemu će moći sudjelovati samo probrani uzvanici.

Na virtualnoj press konferenciji objavljeno je da je sajam skraćen na tri dana i održat će se od 3. do 5. rujna, budući da je Njemačka najavila da će od tog mjeseca biti dozvoljena okupljanja do 5000 ljudi.
Ovogodišnja IFA biti će sajam samo uz pozivnice te neće biti otvoren za javnost. Za usporedbu, prošle je godine IFA u njemačku prijestolnicu privukla više od 250000 posjetitelja, što ove godine neće biti slučaj. Na četiri specijalizirana događaja bit će pozvani izlagači i probrani tehnološki novinari, a svaki od odvojenih evenata imat će limit do 1000 sudionika. Za ostale zainteresirane, organizirat će se live stream.
Glavni i nama najzanimljiviji dio IFA sajma bit će IFA Global Press Conference na kojoj će se poredstaviti novi proizvodi poznatih proizvođača.
IFA Business, Retail & Meeting Lounges okuplja prodavače, distributere i proizvođače koji će dogovarati nove poslove, a IFA Global Markets spaja OEM i ODM tvrtke. IFA NEXT meets IFA SHIFT Mobility bavi se startupima u NEXT dijelu i inovacijama u području autonomnih i električnih vozila u Mobility dijelu eventa.
Od trenutačno poznatih keynote govornika, svoje će predavanje održati predsjednik Qualcomma Cristiano Amon.
Kakvo takvo fizičko održavanje IFE znak je ohrabrenja i nadamo se da u međuvremenu neće ekskalirati epidemiološka situacija u svijetu koja bi mogla ovako krhko održavanje ugroziti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA 2020 će se održati u Berlinu usprkos pandemiji, no samo uz pozivnice i po posebnim pravilima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.