Softverski inženjer otkriva kako se pametno gradi karijera i posao budućnosti u Croatia osiguranju

Softverski inženjer otkriva kako se pametno gradi karijera i posao budućnosti u Croatia osiguranju

Diploma, praksa, posao, zajednička je vizija gotovo svim studentima, a više od toga pošlo je za rukom Toniju Luketiću, mladom ITjevcu iz Osijeka. Njega je nakon diplome put odveo korak dalje, u svijet gdje se radi, ali i gradi karijera, tamo gdje se gradi posao budućnosti temeljen na novim tehnologijama i do sada neviđenim idejama. Doveo ga je u Croatia osiguranje, gdje kao softverski inženjer ima svu slobodu razvijati svoju kreativnost na novim projektima i ponuditi odgovore na pitanja koja neki u industriji osiguranja još nisu ni postavili.

Croatia osiguranju se pridružio kao pripravnik jedinstvenog programa pripravništva i zapošljavanja mladih Budućnost u Adrisu, a svojim entuzijastičnim pristupom poslu te uspješnim rješavanjem radnih zadataka brzo je napredovao do pozicije softverskog inženjera. Zašto je dobro biti u Croatiji, Toni je otkrio brzo nakon svog dolaska u Jagićevu, gdje su ga dočekali sjajni kolege, poticajan i agilan tim te brojne edukacije i prilike za napredovanje u okruženju koje gura i vodi samo naprijed.

Uspješna karijera suprotno mišljenjima ne znači nužno duge radne dane, neprospavane noći i radne vikende. Sasvim suprotno, u Croatiji uspješna koordinacija krosfuncionalnih timova, koji rade unutar SCRUM procesnog frameworka jamči ostvarenje dogovorenih planova u zajednički postavljenim rokovima. Nema iznenađenja, a plaća i dodatne stimulacije su sjajni.

Kako je raditi u IT sektoru kompanije, koja s razlogom nosi titulu tržišnog i digitalnog lidera, Toni pobliže objašnjava u videu.

 

 

Uz kontinuiranu podršku STEM zajednici, ulaganjem u transformaciju i digitalizaciju poslovanja, ali i obrazovanjem budućih stručnjaka kroz InsurTech studij, koji su pokrenuli u suradnji s FER-om, u Croatia osiguranju svakoga dana traže nova rješenja i postavljaju trendove u industriji osiguranja. Posljednji u nizu takvih projekata je LAQO, prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje. A to je tek početak.

Kako bi svoj put razvoja nastavili jednako uspješno kao tržišni i digitalni lider traže pojačanje u Sektoru za informacijske tehnologije. Croatia osiguranje trenutno zapošljava stručnjake na pozicijama sistem, software i DevOps inženjera te poslovne analitičare.

Pridružite se iskusnom timu IT stručnjaka u Croatia osiguranju i prihvatite izazov dinamičnog posla u kompaniji koja je vodeći osiguratelj na domaćem tržištu, s 135 godina tradicije. Posjetite pametnekrijere.hr i razvijajte karijeru pametno, tamo gdje se trud isplati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Softverski inženjer otkriva kako se pametno gradi karijera i posao budućnosti u Croatia osiguranju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.