Njuškalo aplikacija- AI predaja oglasa i munjevito pretraživanje

Njuškalo aplikacija- AI predaja oglasa i munjevito pretraživanje

Mobilna aplikacija za vodeći hrvatski oglasnik nezaobilazni je ljetni suputnik. AI opcije olakšat će vam brzu predaju oglasa, a s naprednim pretraživanjem i dobrim sustavom filtera brzo ćete pronaći ćete sve komponente potrebne za duge ljetne gaming seanse

Njuškalo je već dugi niz godina sinonim za kupovinu i prodaju pa je već postalo uvriježeno da se kod nas kaže “idem potražiti na Njuškalu“ kada se traži apartman na moru, nova grafička kartica ili polovni bicikl za djecu koja ih obično vrlo brzo prerastu.
Osim prisutnosti na webu, tu je i mobilna aplikacija Njuškalo koja je jedinstvena na tržištu, a njene napredne funkcionalnosti dolaze još više do izražaja u ljetnim mjesecima. Nekoliko faktora se poklopilo za to. Prije svega, u aplikaciji možete pronaći ogromnu bazu apartmana za povoljno ljetovanje, što je izuzetno bitno budući da su zbog korona situacije mnogi odgađali odluku o ljetnom odmoru do zadnjeg.
U isto vrijeme, aplikacija nam je riješila gorući problem visokih cijena hardvera, koje su podivljale zbog pandemijske situacije i opće nestašice čipova na tržištu.

AI predaja oglasa

Tehnologija bi trebala biti u funkciji ljudi, a ne samo kao gimmick, a upravo to ponudila je Njuškalo aplikacija koja je pojednostavila predaju oglasa uz pomoć umjetne inteligencije. Najbitnija stvar kod AI implementacije je set podataka koji može obrađivati, a budući da su se kroz godine na Njuškalu predali milijuni oglasa i još se predaju u ogromnim količinama, AI feature u aplikaciji jako dobro odrađuje svoj posao.

njuškalo prodaja

  Ai prepoznao kategoriju : Kao i kod prodaje laptopa ubrzao nam je smještanje u pravu kategoriju te odmah dao preporuku cijene za gaming kontroler

Krenuli smo u akciju prodaje prijenosnog računala i drugog DualSense kontrolera za PlayStation 5 i cilj nam je bila nova high-end grafička kartica AMD RX 6700XT čija cijena u trgovini se kreće između 7 i 9 tisuća kuna.
AI predavanje oglasa prepoznalo je iz prve Acer prijenosnik i smjestilo ga je u dobru rubriku. Cjenovno je naš laptop ipak bio kategorija iznad uobičajene Acerove ponude pa smo postavili nešto višu cijenu. Gaming kontroler PS DualSense isprve je također smjestio u pravu rubriku.
S obzirom na to da smo ponudili dva odlična uređaja, brzo su nam počele stizati poruke preko u aplikaciju ugrađene funkcionalnosti za dopisivanje.


Kupovanje

Na vrhu početne stranice u Njuškalo aplikaciji nalazi se velika traka za pretraživanje. Ako znate točan naziv proizvoda kojeg tražite, kao što smo mi znali da želimo AMD RX 6700 XT kako bi mogli iskoristiti 120 Hz ekran na novom LG televizoru, onda je to pravo mjesto za početak potrage. Alternativno, ispod search bara se nalaze najpopularnije kategorije gdje možete pretraživati općenitije pa u slučaju da želite pametni telefon, ali ste fleksibilniji oko brenda, pod kategorijom mobiteli imate preko 63 tisuće unosa.

njuskalo screen

  Filteri za pretraživanje: Od mnoštva mogućnosti poput ovkirne cijene i lokacije, mi smo odabrali rabljeno stanje i oglase sa slikom kao ključne filtere

njuskalo screen2

  Dosta povoljnije: U općoj nestašici i divljanju cijena grafičkih kartica pronašli smo RX 6700XT zamjetno povoljnije nego u trgovinama

Kada smo u pretraživač upisali traženu grafičku karticu, iskoristili smo mogućnost dodatnog filtriranja rezultata. Potražili smo rabljenu grafiku i pretraživali samo oglase s fotografijom. Moguće je još odabrati oglase s određene lokacije, no uz sve dostavne službe danas, to nam nije bila presudna opcija u ovom slučaju. Na kraju smo grafičku karticu pronašli za 5900 kuna, što je zamjetno niža cijena u odnosu na podivljale cijene u trgovinama.

njuskalo screen3

  Više slika: Prije kontaktiranja prodavatelja pogledali smo i ostale fotografije te opis artikla koji je nudio i garanciju na uređaj

Ipak bi se i malo kupali

Iako je ljeto kalendarski počelo baš dok pišemo ove retke, naše radne obveze još traju, ali se ujedno i približavaju kraju. Kako još uvijek neki od nas nisu našli lokaciju umakanja nožica u Jadran, bacili smo se na potragu za idealnim apartmanom na Njuškalu. Ovdje je za razliku od grafike bitan volumen oglasa, jer je jasno da smo se malo kasno bacili u potragu.

njuskalo screen7

  turizam.njuskalo.hr:  Posebna stranica posvećena iznajmljivačima, ujedno i početna stranica naše potrage za ljetnim smještajem

Kao destinaciju odabrali smo Splitsko-dalmatinsku županiju, a cilj nam je bio pronaći apartman za četiri osobe u blizini prekrasnih šljunčanih plaža na Makarskoj rivijeri. Od brojnih filtera ograničili smo gornju cijenu na 80 eura, kao vrstu smještaja smo uzeli apartman i pod udaljenost odabrali blizu plaže.

njuskalo screen4

  Kasno krećemo:  U potragu za smještajem na moru. Filteri nam omogućuju odabir vremena, lokacije i sortiranje prema cijenama apartmanskog smještaja

Uz klasičnu pretragu oglasa jedan ispod drugog, Njuškalo aplikacija nudi odličan prikaz na karti pa možete lako pronaći apartmane blizu željene lokacije.
Pronašli smo u Baškoj Vodi u kući udaljenoj 50 metara od ogromne predivne plaže nekoliko slobodnih apartmana, samo nismo mogli rezervirati od 1. kolovoza kao što smo planirali, nego tek od 5. kolovoza.

njuskalo screen5

  Super feature: Je karta odabrane županije s razmještajem apartmana po mjestima duž makarskog primorja

njuskalo screen6

  Slike govore sve: Pronašli smo apartman koji nam odgovara samo par metara od plaže. Ne moramo kao Pišonja i Žuga ukrasti autobus za bijeg na šljunčane plaže pod Biokovom

 

Dok su nam u potrazi za smještajem i željenim uređajima dosta pomogli kvalitetni filteri, ono što pomaže kod prodaje su istaknute Vau vau i Super Vau pozicije koje se, osim na webu, prikazuju i u aplikaciji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Njuškalo aplikacija- AI predaja oglasa i munjevito pretraživanje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.