Sve potrebno za Platinum rank u League of Legendsu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sve potrebno za Platinum rank u League of Legendsu

Sve potrebno za Platinum rank u League of Legendsu

 Igru koju je sada već igralo više generacija, koja i dalje ostaje kao top ponuda radi niskih hardverskih zahtjeva, a potrebna vam je samo dobra periferija radi preciznosti.

Igra je sama po sebi vrlo pristupačna, rekli bismo i jednostavna za nove igrače koji tek počinju jer zahtijeva vrlo malo hardverskih resursa te gotovo svako imalo moderno računalo može ju podržati.

Nakon više od desetljeća razvijanja, jednostavan intro u načine igranja kao i sve bitne funkcije brzo sjedaju, a lagano se podsjetiti i ako dulje vrijeme niste igrali brzom rundom protiv botova.

LoL native 1

Glavni izazov igre je naučiti igrati različite heroje jer ih ipak ima preko 150, a svaki ima barem četiri različita spella kojima lagano mogu bitku okrenuti na svoju stranu ako niste pažljivi.

Imati na umu sve moguće sinergije kada je deset različitih heroja u igri, a samim time i jedinstvenih igrača u online meču, lagano možemo jamčiti da koliko god igara imate pod svojim remenom, teško ćete imati istu situaciju dvaputa.

Najbolje iskustvo dobivate ako zapravo komunicirate sa svojim timom, bilo da je riječ o poznatoj ekipi ili potpunim neznancima. Stoga smatramo da ćete povećati šanse za pobjedom kupnjom odlične periferije više nego samom snagom vašeg računala, te će i mid-range konfiguracija biti daleko snažnija nego je to potrebno za ovakvu igru.

Za solidnu komunikaciju s timom iznimno je bitno da i oni vas čuju, te dobar fokusirani mikrofon čini ogromnu razliku u audio iskustvu. Mikrofon mora imati solidnu izolaciju buke što se često rezervira za nešto skuplje headsetove, no značajno ublažava šumove, od samog puhanja u mikrofon, zvukova oko vas kao i naravno tipkanja.

 

Logi League 6

Primjerice Logitech Pro X koristi Blue Vo!ce mikrofone koji mogu precizno uhvatiti vaš govor, a napredan softver koji dobivate kao dio G HUB Gaming paketa može implementirati brojne filtere koji će analizirati audio snimljen mikrofonom te izbaciti sve nepotrebno oko vas. Sustav vam je otvoren te ga sami možete postaviti do vama idealnih postavki.

Vizualni aspekt igre nije sve, te je vrlo bitno biti svjestan svoje okoline. Virtualna surround audio tehnologija značajno će poboljšati vašu prostornu osviještenost, bilo da farmate u šumi, spremate gank na dnu mape ili pak pazite da vas ne zaskoče na sredini.

 

Logi League 10

League of Legends puno fokusa stavlja na audio iskustvo te će dobre slušalice značajno poboljšati vaše gaming iskustvo. Današnji standard od 50 mm drivera Logitech Pro X slušalice poboljšavaju odvajanjem frekvencija unutar samih slušalica kako bi konačan rezultat bio još jasniji, s odličnom reprodukcijom dubokih tonova što ćete naučiti cijeniti sa svakim izbacivanjem ulte na svoje neprijatelje.

Dobar dio igre na klasičnoj mapi provodimo osluškujući i pazeći na svoju okolinu jer ipak ne želite biti onaj koji je nahranio džunglu svojom nepažnjom.

 

Logi League 11

Bilo kako bilo, jednom kada prilagodite zvuk, otkriti ćete koliko je bitna preciznost u ovoj igri, detalj koji jednostavno nećete moći izbjeći jer vas već u startu nauče kako se ekonomija u igri svodi na to da upravo vaš udarac bude onaj koji dovrši neprijatelja, neovisno o tome radi li se o NPC-ju ili drugom igraču kako biste dobili nagradu.

Last hitting najbitniji je detalj koji ćete naučiti te se svodi na razumijevanje snage standardnog udarca vašeg heroja zajedno s brzinom kojom on udara.

 

Logi League 5

Kada sve to savladate, vaša reakcija je jedina varijabla koju morate usavršiti te je dobar miš ključan faktor da svaki udarac bude uspješan. Idealni su žičani miševi ili oni bežični sa naprednim tehnologijama poput Logitecheve Lightspeed tehnologije wireless komunikacije koja nema nikakvo dodatno kašnjenje.

 

Logi League 8

Logitech G Pro Wireless miš dizajniran je upravo sa esports publikom u fokusu te će lagano pronaći dom kod svakog gamera. Podržava i bežično punjenje preko kompatibilne podloge za miš kako nikada ne bi ostali bez napona u bateriji. Brzo smo uhvatili ritam te nakon nekoliko valova mobova već imate pristojno stanje na računu za kupnju prvih itema.

 

Logi League 4

Držanje pritiska na neprijatelju taman kada i on želi zadati zadnji udarac mentalna je taktika koja će ih lagano održavati živčanima kroz cijeli prvi dio igre te je naravno preporučena ako ju možete izvesti bez velikih rizika.

Na kraju naravno morate odabrati i solidnu tipkovnicu. Mehaničke tipkovnice nude ogromne opcije za personalizaciju gaming iskustva, pa vam preporučamo taktilne switcheve s obzirom na nošenje slušalica. LoL ne zahtijeva puno tipki za pobjeđivanje, no one koje koristite, koristiti ćete često.

 

Logi League 3

Brza reakcija ovdje je ključna jer će u duelu često odluka biti svedena na nekoliko milisekundi da bacite onaj zadnji spell i teleportirate se u bazu kao pobjednik ili čekate pola minute dok je vaš tim pod povećanim pritiskom. Mehaničke tipkovnice same po sebi imaju superiornu preciznost, a taktilne i “klikave” tipke svakako daju dodatan feedback za vrijeme igre.

 

Logi League 2

Tipkovnice poput Logitech G Pro modela sa tenkeyless dizajnom kraće su od standardnih “punih” tipkovnica, pa vam nude više mjesta za baratanje mišem što je svakako bitno u ovakvoj igri, gdje osim kontrole heroja morate imati pogled i nad velikom i detaljnom mapom.

Moramo istaknuti kako je užitak vratiti se svaki puta u igru, pogotovo kada se izbaci novi heroj te se gotovo sve taktike ponovno izmiješaju i balans postane potpuno drugačiji, tjerajući vas konstantno da učite i prilagođavate svoje taktike u naizgled jednostavnoj igri.

 

Logi League 9

Komplet Logitech periferije koji smo koristili dolazi sa svim Pro verzijama koje su izbacili u novim League of Legends bojama i prekrasnoj podlozi za miša koja u nama brzo aktivira kompetitivni duh jer samo dostizanje Platinum ranga je avantura koja će mnogima od nas trajati dulje nego bismo voljeli priznati.

Komplet Logitech G pro periferije u League of Legends izdanju dostupan je i kod nas:

Slušalice G Pro X

Miš G Pro Wireless

Tipkovnica G Pro

Podloga G840 XL

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sve potrebno za Platinum rank u League of Legendsu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.