Bilo na kauču ili za računalom

Bilo na kauču ili za računalom

Nove slušalice G535 od Logitecha dolaze sa svim najbitnijim funkcijama optimiziranim za bezbrižan gaming bez žica.

Vruće podnevno sunce najbolje je izbjeći, a u tome će vam pomoći osvježavajuće piće i naravno gaming. Već smo više puta natuknuli koliko je bitna periferija u ukupnom iskustvu svakodnevnog gaminga jer je ipak glavni način interakcije sa samim računalom. Ovdje uz monitor svakako treba voditi računa o slušalicama koje nude ogromnu količinu informacija, ako ste voljni poslušati.

 

Logi Native 2

Dobre gaming slušalice, s atraktivnom cijenom, ipak će zahtijevati od vas da se malo raspitate okolo jer se tehnologije brzo mijenjaju, pa često niste sigurni koje vam nude najnaprednije opcije i najbolje performanse. Mi smo stoga odlučili izbjeći ove rekordne ranoljetne vrućine i posvetiti se gamingu da vidimo što nam je sve bitno za vrhunski doživljaj.

Prvi uvjet je svakako bežična veza slušalica jer smo se odlučili za gaming na TV-u, bliže klimi. Dobra bežična veza ključna je jer ako nešto počne kočiti, brzo ćete izgubiti volju za gamingom. Jednom kad igranje krene, teško je ocijeniti kada će stati. Stoga nam na drugom mjestu veliki fokus uzima udobnost višesatnog nošenja slušalica.

 

Logi Native 4

Za razliku od sportskih, gaming slušalice trebaju imati nešto lakši stisak jer se ne očekuje da ostanu na mjestu za vrijeme stajanja na rukama, a opet dobro ležanje na glavi je bitno kako bi se izolirali okolni zvukovi. U ovo spada i sama masa slušalica gdje je naravno idealno da su što lakše. Za kraj, tu je i samo trajanje baterije jer bežični rad ipak uzima svoj danak, a osim samog trajanja voljeli bismo i brzo punjenje. Na kraju, tu je mikrofon za koji je bitno da ne šumi previše i da se može lagano isključiti ako morate popričati s ukućanima bez da vas čuje cijela ekipa.

 

Logi Native 3

Vodeći se ovakvim uvjetima, izbor slušalica je svakako pozamašan, no rijetke će zadovoljiti sve zahtjeve. Tako nam nije preostalo ništa drugo nego gameati i jednostavno se prepustiti da nas zvukovi i glazba vode kroz doživljaj. Tu dolazimo do novih Logitech G535 slušalica koje donose LIGHTSPEED tehnologiju sa poboljšanom latencijom u usporedbi s G435 modelom, no ovdje priča tek počinje.

Slušalice smo USB receiverom povezali s računalom i naravno poigrali se s njihovim Logitech G HUB-om, aplikacijom koja vam omogućuje detaljnu kontrolu nad slušalicama, primarno zvukovima koje čujete.

 

Logi Native 6

Standardno su slušalice vrlo ujednačene u reprodukciji kroz cijeli frekvencijski pojas, ali aplikacijom možete prilagoditi zvukove svojem ukusu, pojačavajući duboke ili visoke tonove, ovisno i o tome slušate li glazbu ili korake u igrama. Zatim smo se zavalili u kauč, uhvatili kontrolera i zaigrali.

Nove G535 Lightspeed slušalice iznimno su lagane i na najvećoj glavi (4XL ako gledamo po kacigama) te vas neće stiskati niti nakon višesatne igre. Prvo smo se upustili u avanture u novoj Forzi Horizon 5, igri koja uzbuđenje utrkivanja konstantno diže na novu razinu dobrom glazbom, naracijom i naravno zvukom motora.

 

Logi Native 5

Lako je znati s koje strane vas žele prestići, i igra dobiva novu dimenziju jednom kada ju zaigrate na velikom ekranu s odličnim stereo gaming ozvučenjem umjesto zvučnicima televizora. Nakon toga okupili smo ekipu i timski krenuli osvajati u novoj sezoni Apexa gdje se Discord-certificirani mikrofon pokazao odličnim za reprodukciju vašeg glasa, dok neće pokupiti okolne zvukove poput ventilatora ili klime u prostoru, to bi brzo moglo početi živcirati druge u grupi.

 

Logi Native 7

Kada baterija bude pri kraju, za malo više od sat vremena imate ponovno dan i pol kontinuiranog rada zahvaljujući velikom kapacitetu baterija. Guma koja vam ide preko glave dio je zamjenjivih višebojnih headbandova koje je Logitech nedavno predstavio pa ju lagano možete oprati ili zamijeniti ako se zaželite drugog stila ili boje.

Uz sve to, s autonomijom preko 33 sata na jednom punjenju, slušalice zahtijevaju iznimno malo pažnje, jednostavno ih upalite i sve radi, a mi smo se s užitkom mogli satima fokusirati na razonodu i zabavu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Bilo na kauču ili za računalom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.