FIFA+ aplikacija na Hisense televizorima

FIFA+ aplikacija na Hisense televizorima

FIFA je objavila da je njezina nova digitalna platforma FIFA+ službeno pokrenuta na Hisense uređajima s VIDAA operativnim sustavom. VIDAA je prva TV platforma na kojoj je FIFA ekskluzivno pokrenula svoju aplikaciju FIFA+, aplikacija će podržavati utakmice uživo te snimke utakmica, interaktivne igre i originalne dokumentarce te gotovo 40.000 snimki utakmica za fanove diljem svijeta.

Osim toga, Hisense će sponzorirati ekskluzivnu dnevnu emisiju tijekom FIFA Svjetskog kupa u Kataru 2022™, donoseći istaknute događaje i rasprave obožavateljima diljem svijeta.

Guy Edri, predsjednik VIDAA platforme, poručio je: “Od pokretanja, FIFA+ daje novi glas fantastičnim pričama iz cijelog svijeta nogometa, i ponosno im daje dodatnu snagu dodavanjem na VIDAA platformu.” Charlotte Burr, FIFA-ina direktorica za strategiju, korporativni razvoj i FIFA+, dodala je: "Inovacije su ključni fokus za FIFA-u i stoga su televizori s VIDAA-om prirodni dom za aplikaciju FIFA+.

Ljubitelji nogometa sada će moći će iskusiti naš ekskluzivni sadržaj izravno na svojim TV-ima."

 

hisense

Prethodno je Infantino, predsjednik FIFA-e, rekao da će navijači diljem svijeta naučiti više o nogometu kroz FIFA+, koja će također promovirati razvoj nogometa. Hisense, kao službeni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u nogometu Qatar 2022™, posvećen je posebnom razvoju tehnologije prikaza i prijenosa Svjetskog prvenstva te je lansirao je novu seriju proizvoda za praćenje Svjetskog kupa kao što je ULED U7.

ULED U7 opremljen je sportskim načinom rada, koji može inteligentno predvidjeti sportski događaj, zatim automatski aktivirati sportski način rada; Ambient Light Adaptive funkciju koja je temeljena na Dolby Vision IQ i HDR10+ Adaptive te će automatski prikupljati i procjenjivati unutarnje svjetlo kako bi se osiguralo da detalji na svijetlim i tamnim mjestima budu jasno vidljivi.

Ove inovativne tehnologije prikaza surađivati će zajedno s FIFA+ kako bi obožavateljima diljem svijeta pružili impresivno iskustvo gledanja.

 

hisense 4

Napokon ćete moći gledati sportske utakmice iz prvog reda i vidjeti svaki pokret profesionalnih sportaša. Kvalitetna slika uvest će ih u udobnost vašeg doma i stvoriti pravu navijačku atmosferu. To osigurava slovo ''U'', što znači Ultra u pažljivo odabranoj ULED kratici. ULED televizori stvaraju čiste i iznimno realistične slike na ekranu, funkcionirajući kao prozor u vanjski svijet.

To se postiže kombiniranjem napredne tehnologije zaslona s LED kontrolom pozadinskog osvjetljenja, upravljanjem bojama i odabirom algoritama. Gledajući realno prikazane detalje, gledatelji će dobiti nevjerojatan osjećaj da su u središtu radnje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

FIFA+ aplikacija na Hisense televizorima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.