Blackview Tab13 - 4.3 out of 5 based on 3 votes
Blackview Tab13

Blackview Tab13

Nevjerojatan u svakom pogledu

Blackview Tab13 je tablet koji vas neće razočarati. Dizajnom koji oduzima dah i karakteristika kojima može parirati znatno skupljim modelima konkurencije, savršen je izbor za privatnu i poslovnu sferu.

 

Nevjerojatne karakteristike

Blackview Tab13 dolazi sa 6GB RAM memorije te 128GB memorije za pohranu, no bitno je istaknuti kako to nije sve. Uz pomoć nove RAM expansion tehnologije, 6GB LPDDR4X memorije moguće je proširiti do 10GB. Budite učinkoviti na svim područjima uz dodatnu memoriju.

 

5.jpg

Multitasking nadohvat ruke uz Tab13 postaje stvarnost. Pokrenite više aplikacija u pozadini i prebacujte se između zadataka ili igrajte zahtjevnije igre koje traže više RAM memorije. Dodatnu pomoć vašem tabletu pružit će MediaTel Helio G85 12 nm procesor.

Možda vam se 128GB memorije čini premalo. Nema problema, nadogradite svoj Blackview Tab13 TF karticom do 1TB. Briga oko pohrane slika, filmova, serija, aplikacija i drugih dokumenta prestaje s Tab13 tabletom uz 25% brži prijenos podataka, 28% nižu potrošnju energije i 31% uvećanja prostora za pohranu.

 

7.jpg

Ništa manje bitna je njegova profinjenost kućišta. Tab13 savršen je primjer modernog, tankog i prijenosnog uređaja. Težine od svega 450g i tankog okvira od 7.7mm čine ga iznimno laganim i vizualno privlačnim. Tab13 moguće je i koristiti kao prijenosno računalo. Dodajte mu Blackview K1 tipkovnicu i pretvorite ga u prijenosnika.

 

Zaslon za svačije oči

Tab13 prvi je TÜV Rheinland Low Blue Light Certified Blackview tablet. Certifikat je dokaz kako Tab13 pomaže reducirati plavu svjetlost koja je uzrok čestog umora očiju i oštećenja uzrokovanog duljim gledanjem u zaslon.

 

4.jpg

U kombinaciju s 3 razine Dark Mode i Reading Mode načinima rada, Blackview Tab13 donosi najbolje iskustvo čitanja i gledanja pri svakoj razini osvjetljenja na 10.1 inčnom FHD+ zaslonu.

 

Poslovni partner

Uz Android 12 operativni sustav, Blackview koristi i Doke OS_P 3.0 sustav za brži rad, lakšu navigaciju kroz izbornike i jednostavniji pristup bitnim sadržajima. Neke od prednosti su 3-finger Screenshot i nadograđeni Notebook u koji lako možete zapisati sve vaše kreativne ideje ili skice, to-do liste s tekstom, audio zapisom i slikama.

Još jedna od novosti je Split Screen View za prikaz dva stupca, različita prozora od kojih na jednom, primjerice gledate zanimljiv video, a na drugom imate otvoren chat.

 

6.jpg

Na bočnoj strani tableta nalazi se vanjsko sučelje tipkovnice koje Tab13 pretvara u prijenosno računalo.

 

Dodatne korisne informacije

Baterija od 7280mAh predviđena je da traje duže. Prema rezultatima testiranja, u Standby modu vijek baterije po punjenju iznosi 1080 sati. Na dnu se nalazi USB Type-C utor za punjenje. Lijevo od njega pozicioniran je Dual BOX zvučnik, a desno Dual 4G LTE utor.

 

1.jpg

Na prednjoj strani tableta smještena je Samsung S5K4H7 kamera od 8.0 MP, dok se na stražnjoj strani nalaze dvije kamere primamljivog dizajna od 13.0 i 0.3 MP. S lijeve bočne strane smjestilo se spomenuto vanjsko sučelje za tipkovnicu. Na desnom se nalaze elegantne tipke za paljenje te regulaciju glasnoće.

Uz svaki Tab13 dolazi i preklopna torbica napravljena od tvrde plastike otporne na udarce.

 

Bogata paleta tableta

Blackview tableti ponudit će ponešto za svakog. Uz Tab13 koji predstavlja sam vrh ponude prema karakteristikama i dizajnu, Tab12 kao njegov prethodnik donijet će vam uštedu uz zadovoljavajuće karakteristike. Blackview se pobrinuo i za najmanje, a ujedno i najmlađe korisnike.

 

Slika1.jpg

Tab7 dolazi u dvije inačice. Kao standardni tablet te tablet namijenjen isključivo djeci s posebnim pred instaliranim edukativnim aplikacijama koje potiču učenje kroz igru. Tab7 Kids svojevrsna je nadogradnja prošlogodišnjeg Tab6 Kids tableta.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Blackview Tab13 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.