Logitech® G PRO X SUPERLIGHT

Logitech® G PRO X SUPERLIGHT

Osmišljen s profesionalcima, dizajniran za pobjedu

Koliko puta ste se susreli s gaming proizvodom koji je u teoriji „savršen“, no u praksi baš i ne funkcionira najbolje? Nešto što na papiru možda izgleda kao idealan spoj tehnologije, znanja i trendova, ne mora nužno značiti da će svojim performansama ispuniti visoka očekivanja gamera.

Stoga, postavlja se pitanje kako doskočiti tom izazovu i izbaciti na tržište inovativni proizvod koji će zadovoljiti ta očekivanja, ali i pratiti tehnološke trendove brzorastuće gaming industrije?

 

BEZ KOMPROMISA

Odgovor na to pitanje imaju stručnjaci iz Logitecha koji već nekoliko godina kontinuirano surađuju s vrhunskim profesionalcima iz svijeta esporta kako bi dobili uvid u sve ono što profi gameri žele od svoje periferije. Iz jedne takve suradnje je proizišla serija gaming miševa pod nazivom PRO X SUPERLIGHT, osmišljena s jednim ciljem — stvoriti najlakši mogući PRO bežični miš za igranje uz zadržavanje kvalitete i svih standarda koje pruža Logitech G brend.

Razvijen u suradnji sa skupinom najvećih svjetskih esportaša, miš PRO X SUPERLIGHT donosi najnovije tehnologije i inovacije upakirane u minimalistički dizajn. Najlakši i najbrži Logitech G PRO miš do sada je veliki inženjerski iskorak obzirom da teži tek 63 grama, što ga čini gotovo 25% lakšim od Logitechovog standardnog PRO bežičnog miša.

Lakoća pokreta mu pruža neometano klizanje po skoro svakoj površini i gotovo bez trenja, dok mu ekskluzivni senzor HERO 25K pruža nenadmašnu preciznost, brzinu i dosljednost.

 

BEZ PREPREKE

S ciljem da igraču olakša put do pobjede, Logitechova inovativna bežična LIGHTSPEED tehnologija donosi još bržu i pouzdaniju povezivost. Također, PRO X SUPERLIGHT miš nastavlja Logitechovu filozofiju dizajna ZERØ OPPOSITION, koja ima za cilj ukloniti sve potencijalne prepreke u svrhu stvaranja najčišće moguće veze između igrača i igre.

Na vama je da odaberete svoj primjerak u crnoj, crvenoj, ružičastoj ili bijeloj boji, a na njemu je da vas dovede do pobjede.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech® G PRO X SUPERLIGHT - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.