Munjevito brz OLED za gamere - LG Ultragear

Munjevito brz OLED za gamere - LG Ultragear

Najnoviji LG-ov gaming monitor donosi jedinstven spoj impresivne OLED tehnologije i brzine koju donosi frekvencija osvježavanja slike od 240 Hz. 

Zahvaljujući ovim osobinama, može vam ponuditi nenadmašne gaming performanse.

Najnovija generacija OLED gaming monitora je stigla. OLED tehnologija omogućuje vrhunsku kvalitetu slike u kombinaciji s iznimno brzim odzivom piksela, što u konačnici donosi ultimativno gaming iskustvo. LG-ov 27-inčni Ultragear OLED gaming monitor visoke klase povrh svega posjeduje i brzinu osvježavanja slike od 240 Hz, što latenciju svodi na minimum i omogućuje superioran prikaz igara i filmova bez zamućenja slike.

Elegantan i ultrabrz

Supertanak i elegantan dizajn odlike su ovog LG-ovog gaming monitora, koji sa stražnje strane posjeduje atraktivno Hexagon RGB osvjetljenje koje možete detaljno podešavati putem odgovarajućeg softvera.

Izdvojit ćemo i odličnu ergonomiju s obzirom da monitor možete podešavati po visini, zakretati u jednu ili drugu stranu, a dostupna je i pivot opcija.

Ugodno iznenađenje je svakako i priloženi daljinski upravljač. Ovo je jedan od rijetkih monitora koji ga posjeduje. Riječ je o vrlo kompaktnom daljinskom upravljaču koji nudi jednostavnu i brzu mogućnost podešavanja prikaza slike i drugih opcija samog monitora.

Izbornik za podešavanje slike jednostavan je za korištenje i donosi velik broj gaming opcija. Možete odabrati neki od predefiniranih predložaka za prikaz slike (Gaming 1, Gaming 2, FPS, RTS i sl.) kako biste prikaz brzo prilagodili svojim željama ili određenom tipu igre. Super korisne su i dodatne gaming mogućnosti poput Black Stabilizera koja vam omogućuje svjetliji i jasniji prikaz tamnih područja, FPS brojača za prikaz trenutnog broja sličica u sekundi, odnosno brzine osvježavanja monitora, kao i raznih nišana koje možete postaviti na određeni dio ekrana.

Za igrače koji igraju natjecateljske online igre posebno je važna LG-ova tehnologija DAS (Dynamic Action Sync) koja smanjuje ulazno kašnjenje i omogućuje iznimno brzo osvježavanje slike u realnom vremenu što jamči superbrzi odziv u svim igrama.

Ovaj LG-ov OLED Ultragear monitor je opremljen s ukupno tri moderna videoizlaza (HDMI 2.1 i DisplayPort 1.4), a posjeduje i ukupno tri USB priključka (dva ulazna i jedan izlazni), te dva audio priključka od kojih je jedan optički. Priloženi audio priključak za slušalice podržava DTS X tehnologiju koja donosi  bolji doživljaj prostornog zvuka.

Ultimativno gaming iskustvo

Ključna prednost ovog monitora svakako je ugrađeni OLED panel rezolucije 2.560 x 1.440 piksela koji može prikazati 1,07 milijardi boja, a brzina odziva mu iznosi svega 0,03 ms. OLED tehnologija sa samoosvjetljenim pikselima omogućuje izniman kontrast, vrhunski prikaz tamnih nijansi, te vjerne i prirodne boje.

Za one koji traže najprecizniju moguću sliku, LG omogućuje i potpunu hardversku kalibraciju monitora putem softvera True Color Pro.

OLED tehnologija omogućuje iznimne HDR performanse. Podržana je HDR10 tehnologija koja je trenutno najzastupljenija. U svakom slučaju, moderne igre i filmovi na ovom monitoru izgledaju nevjerojatno dobro, uz odličnu dinamiku slike i živopisne boje. Svakako je veliki plus i iznimno širok vidljivi kut, što znači da se osobine slike kod ovog monitora neće nimalo promijeniti ovisno o kutu gledanja. Odličan potez je svakako i mat izvedba ekrana koja iznimno efikasno eliminira potencijalne refleksije okoline.

Svestrana je i podrška za VRR tehnologije s obzirom da ovaj monitor podržava AMD-ov FreeSync, a pritom je i Nvidia kompatibilna za G-Sync. Sve skupa jamči savršeno usklađenu brzinu osvježavanja slike s brojem sličica u sekundi u igrama, te fluidne gaming performanse u svakom trenutku bez trzanja i pucanja slike.

LG-ov Ultragear monitor nudi jedinstvenu kombinaciju OLED tehnologije koja omogućuje impresivnu kvalitetu prikaza te visoke frekvencije osvježavanja slike, što ovaj LG-ov monitor čini najboljim i najbržim gaming monitorom na tržištu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Munjevito brz OLED za gamere - LG Ultragear - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.