Hisense televizor za savršeno TV iskustvo

Hisense televizor za savršeno TV iskustvo

Iz premium serije Hisense QLED televizora dolazi novi model E7KQ Pro koji je dostupan u tri različite veličine, počevši od 55 inča, zatim 65 i s dijagonalom od 75 inča.

Kao i svi noviji Hisense modeli radi na VIDAA operativnom sustavu, koji je besplatan, brz i gotovo potpuno prilagodljiv. To znači da se televizor može gotovo u potpunosti prilagoditi potrebama i željama korisnika. VIDAA je sustav koji nudi mnoge aplikacije koje ove televizore pretvaraju iz običnog televizora u mnogo više: zabavu, streaming ili centar za igranje.

ux_kv_dark_1-1-clean_1.jpg

Igračima će se posebno svidjeti značajke spremne za igrice koje dolaze s televizorom; ultraprecizna varijabilna stopa osvježavanja (VRR) i automatski način niske latencije (ALLM) spajaju se na nevjerojatnih 144Hz za glatko iskustvo igranja. HDMI 2.1 označava veliki korak naprijed u tehnologiji zabave tako da možete otključati puni potencijal svog TV-a s brzinom osvježavanja do 240 fps. Korisnik može gledati, reproducirati i slušati svoj omiljeni sadržaj na svom omiljenom uređaju u najboljoj mogućoj kvaliteti. Sve to bez promjene porta. Zahvaljujući AMD FreeSync Premium tehnologiji, korisnicima donosi fluidno iskustvo igranja, pa čak i umjetno povećava brzinu osvježavanja ako grafički proces ima tendenciju kašnjenja, eliminirajući kašnjenje čak i u ekstremnim slučajevima.

e7k_pro_14.industrial_design_1.jpg

Poboljšano vizualno iskustvo osigurava Dolby Vision kroz svjetlinu, dubljom crnom i ultra živopisnom bojom, sve automatski prilagođeno za najbolju moguću sliku. Dolby Atmos stavlja korisnika u središte akcije kako bi mogao živjeti igru, brže reagirati i uključiti svoje instinkte. Režiseri i mikseri zvuka koriste ove napredne tehnologije za stvaranje spektakularne zabave, koju možete doživjeti na televizoru opremljenom Dolby Atmos značajkom. Duboki bas će biti dodan audio izlazu zahvaljujući već ugrađenom 2.1CH subwooferu.

A ako netko poželi dodati jedan ili više dodatnih zvučnika na televizor, to je jednostavan zadatak: model dolazi spreman za WiSA, omogućujući korisniku da proširi svoje audio iskustvo gotovo potpuno bez kabela. U kombinaciji sa značajkom Dolby Vision pruža istinski dinamično i gotovo realno iskustvo u privatnom okruženju.

ux_apple_1.jpg

Ljubitelji sporta cijenit će AI Sports Mode i 120Hz MEMC tehnologije koje omogućuju najbolju kvalitetu slike i zvuka za najbolje iskustvo gledanja. Što to znači? Ukratko, čini vidljivom svaku pukotinu na terenu, odlučan pogled igrača stvorit će vam dojam kao da ste na terenu, čut ćete uzbuđenje  publike i svaku notu glasa komentatora. Hisense televizori intuitivno prepoznaju, čiste i poboljšavaju objekte koji se brzo kreću, za savršeno fluidno iskustvo gledanja. S druge strane, značajka AI Picture je poput najvećeg svjetskog kritičara umjetnosti, tjera TV da analizira kompoziciju svakog kadra i prilagodi njegovu svjetlinu, rezoluciju i postavke boja tako da svaka scena izgleda savršeno s idealno uravnoteženim svjetlima, bojama i sjenama bez obzira što se u trenutku vrti na ekranu.

E7KQ Pro može se pohvaliti značajkom Quantum Dot Color. Quantum Dot je jedna od najučinkovitijih tehnologija za svijetle, precizne boje. Korištenjem kvantnih točaka za emitiranje iznimno preciznih valnih duljina svjetlosti, Quantum Dot Color stvara mogućnost realizacije milijardi novih nijansi na nevjerojatno impresivnim razinama svjetline.

e7k_pro_kv-clean_1.jpg

Dodajući tome, Hisense programeri su zauzeli vrlo pragmatičan i jedini razuman pristup HDR-u s podrškom za sve glavne formate, uključujući Dolby Vision IQ, HDR10 Adaptive, HDR10+ i HLG. Total HDR Solution znači da se nikada nećete morati brinuti o lošijoj video kvaliteti ili kompatibilnosti.

Ako se odlučite za E7KQ, vrhunsko korisničko iskustvo je sigurna stvar. Potrebno je samo gledati i uživati!

Hisense_TV_New_Line_Up_banneri_300x2502.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Hisense televizor za savršeno TV iskustvo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.